1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Superstaari otsingud algavad nädalavahetusel T1 Keskuses
Superstaari otsingud algavad nädalavahetusel T1 Keskuses

Superstaari otsingud algavad nädalavahetusel T1 Keskuses

TV3 avalikustas „Eesti otsib superstaari“ uue hooaja kohtunikud, kelleks on Mihkel Raud, Birgit Sarrap ja Koit Toome. Suurte kogemustega kohtunikud on üheksanda superstaari otsinguteks valmis ning julgustavad kõiki muusikaliselt andekaid noori saates osalema.

Foto: TV3

T1 Keskuses toimunud „Eesti otsib superstaari“ uue hooaja kohtunike esitlus kulges meeleolukalt, sest kohal oli parim seltskond – lisaks kohtuniketriole ka saatejuht Karl-Erik Taukar ning varasemates superstaarisaate hooaegades osalenud lauljad.

Kohtunikud Mihkel Raud, Birgit Sarrap ja Koit Toome julgustasid kõiki, kel soov end lauljana proovile panna, saatesse registreerima. „See saade muutis minu elu totaalselt,“ märkis Birgit Sarrap, lisades: „Olen käinud väga paljudes erinevates telesaadetes, andnud kontserte, esindanud Eestit Eurovisioonil, aga just superstaarisaade jääb kõige olulisemaks ja südamelähedasemaks.“

Foto: TV3

„See on väga hea platvorm kõigile andekatele noortele karjääri alustada ja oleksin ka ise sellises saates osalenud, kui sarnane võimalus oleks omal ajal tekkinud,“ sõnas Koit Toome. „Me kõik oleme kohtunikena heatahtlikud ja anname ausat tagasisidet, mis aitab paljudele tuule tiibadesse saada ning silma jääda produtsentidele ja laululoojatele, et muusikamaastikul aktiivselt tegutsema hakata,“ selgitas Toome.

Mihkel Raud leidis, et „Eesti otsib superstaari“ saates võiks osaleda kasvõi seepärast, et tegemist on kiirteega meelelahutustööstusesse, misjärel saatejuht Karl-Erik Taukar täiendas: „Tegemist on väga kiiresti koolitava kiirteega. Need mõned kuud, mil saade intensiivselt toimub, annavad noorele artistiks saada soovivale inimesele väärt kogemuse, mida on mujalt väga keeruline saada. Näiteks otse-eetris laulmine, intervjuude andmine, professionaalsel tasemele hääleseade ja palju muud,“ kirjeldas Karl-Erik Taukar.

„Kogu TV3 meeskonnal on väga hea meel, et superstaariotsingud on taas algamas. Kõik eelnevad kaheksa hooaega on kinnitanud, et just see saade muudab osalejate elu ja avab võimalusi, millest unistadagi ei oska,“ julgustas superstaarisaates osalema ka TV3 turundus- ja kommunikatsioonijuht Annely Adermann.

Tarmo Hõbe. Foto: TV3

Nii T1 juht Tarmo Hõbe kui ka saate produtsent Kaupo Karelson kiitsid kohtunikke senise suure kogemuse ja väga hea töö eest, mille värskeimaks kinnituseks on andeka Alika Milova pääs Eurovisioonile. Just Alikale tegi kogu seltskond ning teiste seas ka tema saatekaaslased Maribel Vääna, Andreas Pall, Märten Männiste ja Wanda-Helene Ollep kohapeal ühise tervituse, soovides Alikale Eesti esindamisel palju edu.

  • Uue superstaari otsingud algavad esimeste eelvoorudega juba sel nädalavahetusel T1 Keskuses ning saates osaleda soovijad saavad end registreerida TV3.ee.

Head Uudised GoodNews