1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Superstaarisaatega liituvad Ott Lepland ja Liis Lemsalu
Superstaarisaatega liituvad Ott Lepland ja Liis Lemsalu

Superstaarisaatega liituvad Ott Lepland ja Liis Lemsalu

Superstaarisaatega liituvad Ott Lepland ja Liis LemsaluJuba sel pühapäeval jõuab TV3 otse-eetrissse „Eesti otsib superstaari“ neljas finaalsaade, kus võistlejate kõrval üllatavad fänne ka Ott Lepland ja Liis Lemsalu.

Ott Leplandi valis rahvas superstaarisaate võitjaks kolmandal, Liis Lemsalu aga neljandal hooajal. Mõlemad on Eesti muusikataeva kirkad tähed, kelle sära jagub ka pühapäevasesse saatesse. Nimelt astuvad nad neljandas finaalis lavale koos noorte talentidega, et esitada ühislaul, mis on seotud nii Oti kui ka Liisi endi hittlugudega.

Ott Lepland tunnistab, et superstaarishow jälgimine tekitab mõnusat nostalgiat ning võistlejate ponnistused meenutavad talle tema enda teekonda, mis sai ette võetud viie ja poole aasta eest. „Tänavused finalistid on väga muhedad,“ märgib Ott, lisades, et tase on väga ühtlane ja võitjat ei oska praegusel hetkel absoluutselt ennustada.

„Eesti otsib superstaari“ neljas finaal jõuab TV3 otse-eetrisse pühapäeval kell 20.00, kohe pärast erisaadet „Eesti otsib superstaari: Lava taga“.

Head Uudised GoodNews