1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Suur finaal! Eesti parim rahvabänd selgub täna õhtul
Suur finaal! Eesti parim rahvabänd selgub täna õhtul

Suur finaal! Eesti parim rahvabänd selgub täna õhtul

“Rahvabänd 2017” esimesest poolfinaalist jõudis kohtunike Anu Saagimi ja Karl Madise lahkusest finaali välja Värska ansambel Sinu naine. Teises poolfinaalis saatsid Mait Maltis ja Getter Jaani võidule Tartu diskokunnid ansamblist Elumees. Täna õhtul astuvad ansamblid omavahel võistlustulle ning selgub Rahvabänd 2017.

Juba peagi selgub Eesti rahva uus lemmik, keda paljud ootavad ilmselt ka peagi algavatele suveüritustele. Saatejuhtidena teevad oma põneva debüüdi näosaates südameid murdnud Kalle Sepp ja ülipopulaarse ansambli “Patune pool” särav naissolist Sünne Valtri, kes laulavad saates ka duetti.

Vaata intervjuud Kalle Sepa ja Sünne Valtriga! 

Sünne Valtri: “See on täpselt see muusika, mida inimesed kuulavad metsa taga ja väikestes linnades.”

“Tase on erinev, aga valdavalt võib öelda, et hea. Stuudiopublik saab ikka korraliku show! See, mis televaatajateni jõuab, on kergelt kärbitud ja koha peal on see ikka palju ägedam. Kui on mõni vale noot, see ei sega absoluutselt – see pole Eurovisioon!” sõnab Kalle Sepp.

“Kaks väga väga head bändi on kokku pandud. Pooli ma ei vali, aga üks bänd on selline, kes lööb oma oleku jashowga. Teisel on lavalist poolt vähem, aga laulab nagu ööbik!” sõnab Sünne. “Ja finaalis tuleb kõige rohkem üllatusi,” lisab Kalle Sepp.

Kohtunikeks on seekord Anne Veski ja Henrik Normann. Mõlemad bändid esitavad loo ka Anne Veski repertuaarist. Võitja selgub kohtunike, stuudiopubliku ja televaatajate hääletuse tulemusena.

Hääletusnumbrid, mis avatakse saate ajal:

Sinu naine: 9007760

Elumees: 9007761

“Rahvabänd 2017” SUUR FINAAL on eetris juba täna kell 21.05 TV3s!

Head Uudised GoodNews