1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Suurbritanniat vapustanud Take That’i kontserdi otseülekanne jõuab Eestisse
Suurbritanniat vapustanud Take That’i kontserdi otseülekanne jõuab Eestisse

Suurbritanniat vapustanud Take That’i kontserdi otseülekanne jõuab Eestisse

Take ThatJuba järgmisel reedel jõuab Tallinna Coca-Cola Plaza ja Tartu Ekraani kinolinadele otseülekandena Londonist UK läbi aegade parimaks live-esinemiseks tituleeritud Take That Live 2015 tuuri üks oodatumaid kontserte legendaarsel O2 arenal.

Pärast ammust Robbie Williamsi ja hiljutist Jason Orange’i lahkumist trioks muutunud Briti populaarseim poistebänd Take That raputas Suurbritannia ja Euroopa muusikamaailma eelmisel aastal ilmunud albumiga “III”. Uus album jõudis kohe ametliku UK albumite TOPi esinumbriks ning trio pärjati parimaks Suurbritannia bändiks 2014.

Take ThatTegemist on koguni kaheksanda Take That’i albumiga, mis on muusikute karjääri ajaloos kerkinud Briti edetabeli esikohale. Garry Barlow, Mark Oweni ja Howard Donaldi loodud topelt-plaatinum album “III” osutus ka Amazonis läbi aegade enim ettetellitavaks muusikaalbumiks, mis tõrjus esikohalt lausa Pink Floydi.

19. juunil astub Take That legendaarse Londoni O2 arena lavale ning seda showd saavad otseülekandena kinodes jälgida bändi fännid üle Euroopa. Võimsast kontserdielamusest ei jää ilma ka Eesti fännid, kuna otseülekande toovad Tallinna ja Tartu suurele kinoekraanile kinod Coca-Cola Plaza ja Ekraan. Lisaks uskumatute lavaefektidega showle ootab Eesti publikut ees üliterav pilt ning võimas heli.

90-ndate poistebändi kultuse Euroopa lipulaev Take That tuuritas viimati 2011. aastal ning iga nende tuur püstitab uut rekordit kui kõige kiiremini välja müüdud tuur Briti muusikaajaloos. Take That on ka kõige populaarsem poistebänd Briti muusikaedetabelis, kelle albumitest neli on jõudnud ka selle sajandi enimmüüdud plaatide edetabelisse. Bänd on müünud üle 45 miljoni plaadi ja üle 7 miljoni kontserdipileti.

Head Uudised GoodNews