1. Avaleht
  2. Galerii
  3. SUUREJOONELINE KÜPSETAMISVÕISTLUS! TV3 esitles uue küpsetamisshow osavaid osalejaid
SUUREJOONELINE KÜPSETAMISVÕISTLUS! TV3 esitles uue küpsetamisshow osavaid osalejaid

SUUREJOONELINE KÜPSETAMISVÕISTLUS! TV3 esitles uue küpsetamisshow osavaid osalejaid

Eesti parim pagar_TV3_esitlus_24 08 15 (5)Juba nädala pärast jõuab TV3 vaatajate ette suurejooneline küpsetamisvõistlus „Eesti parim pagar“, mida võib nimetada ka sügise maitsvaimaks telesarjaks. Täna esitles TV3 sarja osalejaid, kelle seast parim koduküpsetaja selgubki.

„Eesti parim pagar“ on haarav küpsetamisvõistlus, kus tordid, pirukad, struudlid, makroonid, keeksid, kringlid ja muud suussulavad küpsetised valmivad otse televaatajate ning saatejuhtide Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja silme all. Sarjas osaleb kaksteist kodupagarit, kel on vastupandamatu kirg küpsetamise vastu. Eesti parima küpsetaja tiitli nimel võistlejaist noorim on 19-aastane ning vanim pensionieale lähenev proua. Osalejad on pärit Eesti erinevatest paikadest – Tallinnast, Tartust, Kohilast, Alatskivilt, Võrust, kuid üks kodupagar elab näiteks hoopis Luksemburgis.

eestiparimpagarTänasel esitlusel sarja ühe toetaja Schmidt köökide salongis Delta Plaza majas olid kohal Kristel, Jürmo, Veronika, Krista, Jane, Arnis, Kati ja Ludmilla. Kõik nad kinnitasid, et teekond parima pagari tiitlile kulgeb suurepäraselt, õpitakse juurde palju küpsetamisnippe ning tuntakse rõõmu heast seltskonnast, kus nalja saab ka siis, kui kook totaalselt põhja kõrbeb. Kiideti ka sarja kohtunikke Angeelika Kangi ja Ants Uustalut, kelle hinnangud olevat kohati vägagi karmid, kuid õiglased.

Sarja võitjat ehk Eesti parimat pagarit  ootab suur tulevik, sest muude põnevate väljakutsete kõrval avaneb talle võimalus anda oma panus Hagari tootevalikusse. Päev pärast iga saate eetriesitlust jõuab üks sarjas nähtud küpsetistest ETK kauplustesse müügile, et maiasmokad üle Eesti seda kärmelt maitsta saaks. Küpsetamisvõistluse õnnestumisse annavad oma panuse veel Electrolux, Fiskars, Iittala ning sarja võttekoht Kõue mõis.

„Eesti parim pagar“ põhineb maailmakuulsal formaadil „Bake Off“, mis on vaatajate südameid vallutanud paarikümnes riigis.

„Eesti parim pagar“ alustab TV3s järgmisel esmaspäeval kell 20.30.

VAATA GALERIID!

VAATA VIDEOT!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=645101″]

Head Uudised GoodNews