1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Suursaade on tagasi! Legendaarse saate “Tantsud tähtedega” seni viimane hooaeg naaseb ekraanile
Suursaade on tagasi! Legendaarse saate “Tantsud tähtedega” seni viimane hooaeg naaseb ekraanile

Suursaade on tagasi! Legendaarse saate “Tantsud tähtedega” seni viimane hooaeg naaseb ekraanile

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Eelmise aasta sügisel möödus kümme aastat esimesest „Tantsud tähtedega“ hooajast ja viis aastat viimasest. Just legendaarse suursaate seni viimase hooaja toob Kanal 2 tänasest taas ekraanile.

Tänasest elustub Kanal 2 ekraanil glamuurne tantsusaade, mis ka nüüd, aastaid hiljem pakub põnevat kaasaelamist ja glamuurset tähesära.

“Tantsud tähtedega” viienda hooaja staarideks tantsupõrandal on Jan Uuspõld, Stig Rästa, Anna Levandi, Getter Jaani, Andres Anvelt, Veronika Portsmuth, Kati Toots ja Ott Väli.

Kuigi suursaade on kirgi kütnud selle esimesest hooajast saati, pakub just viies hooaeg omalaadset ajaloo ilu. Nii tõi „Tantsud tähtedega“ viies hooaeg kokku muusik Stig Rästa ja Karina Vesmani ning Getter Jaani ja Ott-Sander Palmi. Muutunud on palju teistegi tantsustaaride elus, näiteks on toonane Riigikogu liige Andres Anvelt täna siseminister.

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

Tantsusaate viienda hooaja juhtideks on Liina Randpere ja Mart Sander. Žüriis on saatest saatesse Merle Klandorf ja Jüri Nael, kuid kolmanda hindaja koha võtab igas saates sisse kuulus külaline.

„Tantsud tähtedega“ viienda hooaja avasaade on Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast komöödiasarja „Köök“

Head Uudised GoodNews