1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. Suurshow „Maskis laulja“ tänane saade on valminud kriisiolukorra reegleid arvestades
Suurshow „Maskis laulja“ tänane saade on valminud kriisiolukorra reegleid arvestades

Suurshow „Maskis laulja“ tänane saade on valminud kriisiolukorra reegleid arvestades

Täna jätkub TV3s kevade suurim teleshow „Maskis laulja“, mille õhtune saade on valminud kriisiolukorra reegleid ja nõudmisi järgides.

Tänane „Maskis laulja“ saade on salvestatud kõiki ohutusreegleid järgides, et kindlustada nii saate tegijate kui ka esinejate tervis.

„Saade on publikuta, järgides täpselt samasuguseid meetmeid nagu on kasutusele võetud näiteks Saksamaa ja Austria „Maskis laulja“ saadete juures,“ selgitas TV3 programmijuht Raimo Kummer. Kummeri sõnul jälgiti ülima tähelepanuga kõiki ohutusreegleid, sh stuudios viibivate inimeste kehatemperatuuri mõõtmine, pindade desinfitseerimine nii enne kui ka pärast salvestust ja inimeste üksteistest turvalisse kaugusse paigutamine. „Järgmistel salvestustel vähendame stuudios viibivate inimeste arvu veelgi ja viime sisse tehnilisi muudatusi, et inimesed oleks üksteisest alati ohutus kauguses. Elame päeva korraga ning kui piirangud karmistuvad, teeme loomulikult kõik, et tagada inimeste tervis,“ lisas Kummer.

Tänases saates on võistlustules neli kostümeeritud tegelast – Lill, Sõdalane, Pilv ja Silmamuna. Nii detektiivid kui ka rahvas kodudes saab nuputada, kes tuntud inimestest end maskide taga varjavad. Üks neist peab täna oma maski langetama.

„Maskis laulja“ kolmas saade alustab TV3s täna kell 19.30.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews