1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Suvine Magnum Party pakub taas jäätist ja silmailu!
Suvine Magnum Party pakub taas jäätist ja silmailu!

Suvine Magnum Party pakub taas jäätist ja silmailu!

Magnum11. juulil toimub kohvikus Komeet igareedene Rooftop Club, kus seekord teeb suu magusaks Magnumi jäätis ja toimub Iris Janvieri suvekollektsiooni moeshow.

Tallinna kõige suvisem vabaõhuklubi Solarise keskuse katusel muutub sel reedel eriti luksuslikuks ja šokolaadiseks, sest Magnum pakub pidulistele oma ahvatlevaid jäätiseid, mis on tuntud koorese maitse ja küllusliku ehtsa Belgia šokolaadi katte poolest.

Lisaks jäätisele on peo keskmes Iris Janvier suvekollektsiooni esitlus. Iris Janvier sõnul on uus suvekollektsioon inspireeritud noorusest ja noortest moekunstnikest, nende loomingust ja uudsest pidulikkuse visioonist. Kogu kollektsioon on kantud rõõmsameelsusest – erksad värvid, romantilisus ja vabameelsus, lõiked on minimalistlikud, samas mängulised ning kasutatud on ainult naturaalseid kangaid.

Magnum_Party_KUTSE_2014Magnum Party algab kell 21:00. Kell 22:30 toimub Iris janvieri suvekolektsiooni esitlus. Muusikaga tõmbavad hoo ülesse Mad.is & Valtie ning tantsuga säravad Utopia Entertainment kaunid tantsijannad.

Peo meeleolu eest hoolitsevad Moe Mahe ja Veuve Clicquot ning  sissepääs on kõigile tasuta.

Kohviku Komeet suveterrass asub Tallinnas Solarise keskuse 5. korrusel aadressil Estonia pst 9.
Info ja VIP laudade broneerimine telefonil 58 859 943

Liitu Magnum Party’ga Facebookis.

ROOFTOP CLUB Komeedi suveterrassil igal reedel!

Head Uudised GoodNews