1. Avaleht
  2. Muusika
  3. TÄISMAJA I Trad.Attack! alustas üle-eestilist albumi esitlustuuri Tartus Eesti Rahva Muuseumis
TÄISMAJA I Trad.Attack! alustas üle-eestilist albumi esitlustuuri Tartus Eesti Rahva Muuseumis

TÄISMAJA I Trad.Attack! alustas üle-eestilist albumi esitlustuuri Tartus Eesti Rahva Muuseumis

Trad.Attack! alustas kuu aega kestvat üle-eestilist albumi esitlustuuri Tartus Eesti Rahva Muuseumis.

Trad.Attack! Foto: Silver Tõnisson

Lisaks bändile vallutasid lava mitmed külalised, basskitarrikäikudega võlus publikut Martin Laksberg, lugudele lisasid vürtsi ka albumil kaasa teinud Jane ja Maret Vabarna ning taustaluljad Arno Tamm, Lee Taul, Ingrid Rabi ja Sofia-Liis Liiv.

Trad.Attack! Foto: Silver Tõnisson

“Väga põnev oli tervet albumit esmakordselt elavas esituses publikuga jagada,” räägib bändiliige Sandra Vabarna. “Kontserdil koos fännidega loodud energia oli meie kõigi rõõmuks täis värskust ja elevust!” lisab Vabarna.

Foto: Silver Tõnisson

“Asi on lihtne – meil on lihtsalt maailma parimad fännid!” lisab bändi trummar Tõnu Tubli. “Tartu kontsert oli väga võimas start kogu tuurile. 14 maakonda ja ainulaadset kontserti veel – Bring it on!”

Asi on lihtne – meil on lihtsalt maailma parimad fännid!

Foto: Silver Tõnisson

“Oleme ülirõõmsad, et meie fännid rõõmustavad uue muusika üle koos meiega: tuuri esimene nädal on välja müüdud!” ütleb bändi kitarrist Jalmar Vabarna. “Õnneks ei ole Eestis ükski koht liiga kaugel, ka Tallinnast on nii Järvakandi, Paide kui ka näiteks Narva vaid lühikese autosõidu kaugusel. Naudime koos Eestit ja avastame uusi kohti!”

Oleme ülirõõmsad, et meie fännid rõõmustavad uue muusika üle koos meiega: tuuri esimene nädal on välja müüdud!

Foto: Silver Tõnisson

Trad.Attack! esitleb uut muusikat 30. aprillini kestval “Bring It On” albumiesitlustuuril, mille käigus külastatakse kõiki Eesti maakondi ja antakse kokku 15 kontserti.

Head Uudised GoodNews