1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Talent.ee ja Sky Plus otsivad Euroopa Parlamendi saadiku kandidaati
Talent.ee ja Sky Plus otsivad Euroopa Parlamendi saadiku kandidaati

Talent.ee ja Sky Plus otsivad Euroopa Parlamendi saadiku kandidaati

Eesti lipugaTöökuulutusteportaal Talent.ee koostöös raadiojaamaga Sky Plus otsivad Euroopa Parlamendi saadiku kandidaati.

Talent.ee keskkonnas avaldati teisipäeval kuulutus Euroopa Parlamendi saadiku kandidaadi töökohale ning esimesed avaldused laekusid juba samal päeval.

Märtsi alguses valitakse kandidaatide seast välja teise vooru pääsenud, kes saavad enda ja oma vaadete tutvustamiseks eetriaega Sky Plusi hommikuprogrammis.

Rahvahääletuse tulemusena valitakse finalistide seast 31. märtsiks välja võitja, kes esitatakse Euroopa Parlamendi valimistel ametlikuks üksikkandidaadiks ning kellele Talent.ee ja Sky Plus korraldavad väärilise valimiskampaania.

“Töökuulutuses on ära märgitud kandideerimiseks vajalikud nõudmised. Kindlasti tuleks saata motivatsioonikiri, milles oleks välja toodud üks põhiline valdkond, mille eest kandidaat oma uues ametis seista kavatseks,” kommenteeris Talent.ee tegevjuht Indrek Kaldoja.

“Ootame kõigi nende inimeste avaldusi, kes tunnevad, et Eesti ning Euroopa poliitika vajab värsket verd ja uusi mõtteid,” rääkis Kaldoja.

“Miks ei võiks sinna saata inimese rahva seast? Tavainimene pole ei parem ega halvem, kui aastakümneid poliitikas olnud kandidaat. Oleme kindlad, et just kandidaat meie endi hulgast tunnetab lihtsate inimeste muresid ja rõõme kõige paremini ning on ideaalne esindamaks Eesti rahva huve Euroopas,” lisas ta.

Töökuulutus asub SIIN!

Head Uudised GoodNews