1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TALLINN ART WEEK TÄNA! Täna toimub rattatuur kunstigaleriidesse
TALLINN ART WEEK TÄNA! Täna toimub rattatuur kunstigaleriidesse

TALLINN ART WEEK TÄNA! Täna toimub rattatuur kunstigaleriidesse

Kadri Uus ja Andra Orn
Tallinn Art Week peakorraldajad ja Noar.eu eestvedajad Kadri Uus ja Andra Orn

Kunstinädala Tallinn Art Week raames toimub täna kunstisõprade ühine (ratta)tuur pealinna galeriides. Õhtupoolikul toimuvad galeriides avamised, projektide esitlused ja vestlusringid ning enamikes galeriides on kohal kunstnikud ja galeristid, et tutvustada huvilistele näitusel olevaid teoseid.

Osalevateks galeriideks on Vaal, Haus, Temnikova & Kasela, EKA Galerii ja Fahle Galerii ning tuuri koordineerib Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskus. Algusaeg ja -punkt on vastavalt 17:30 ja Vabaduse väljak, programm kestab kuni 21-ni ja üritus on tasuta.

Tallinn Art Week kestab nädala lõpuni, järgnevad päevad on täis erinevaid kunstisündmusi ning kolmapäev toob kaasa Alice Kase isikunäituse avamise Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseumis ning Maarit Murka seinamaalingu esitlemise Ülemiste Citys.

Kunstisõprade ühine (ratta)tuur pealinna galeriides. Õhtupoolikul toimuvad galeriides avamised, projektide esitlused ja vestlusringid ning enamikes galeriides on kohal kunstnikud ja galeristid, et tutvustada huvilistele näitusel olevaid teoseid. Osalejad: Vaal, Haus, Temnikova & Kasela, EKA Galerii ja Fahle Galerii.Tuuri koordineerib Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskus.

Tallinn Art Week programmi näeb SIIN!

Head Uudised GoodNews