1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tallinna Merepäevad pakuvad kontserte igale maitsele
Tallinna Merepäevad pakuvad kontserte igale maitsele

Tallinna Merepäevad pakuvad kontserte igale maitsele

12. – 14. juulil toimuvate Tallinna Merepäevade raames saab kuulata Siiri Sisaskit, Liisi Koiksoni, Lenna Kuurmaad ja paljusid teisi eesti muusika tipptegijaid.

Tallinna Merepäevade avakontserdi annavad 12. juulil Reisisadama laval Siiri Sisask ja Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester, dirigeerib Jüri-Ruut Kangur. Kontserdil tuleb esitamisele tunnustatud helilooja ja laulja Siiri Sisaski muusika paremik ja seda esmakordselt täispika kavaga koos sümfooniaorkestriga.
Samas saab laupäeval kuulda ka harfkitarrist Jason Carterit Suurbritanniast, kes toob kuulajateni põnevad klassikalise muusika töötlused.

Reisisadama laval astuvad eri päevadel üles veel Liisi Koikson ja Vaikne Esmaspäev, Uku Suviste, No Big Silence, Kosmikud, Slippery Sloap, Erkki Otsman ja Cabaret, Raul ja Marie Vaigla jt. Pühapäeval toimub kontsert „Saaremaa merenädal esitleb“, kus esinevad Villu Veski Tall Ship Project feat,  Sofia Rubina / DJ Sander Mölder.

Lisaks Reisisadama lavale toimuvad kontserdid ka Lennusadamas ja Noblessneri sadamas. Lennusadamas astuvad laupäeval lavale Pööriöö, Kõrsikud, Köömes ja Liis Lemsalu bändiga. Pühapäeval saab kuulata Musamari laululapsi, NUKU koori, meestelaulu punti LÜÜ-TÜRR ja Suisapäisa koori.

Noblessneri sadama laval esinevad Justament, Kerli Puusepp, Jones and You, Marvi Vallaste ja Laur Joamets, Tenfold Rabbit jt.

Tallinna Merepäevade lõppkontsert „Merelinn Tallinn“ toimub taas Reisisadama laval, esinevad Lenna Kuurmaa, Mihkel Raud ja bänd.

Enamik kontserte on tasuta.
Täpsema KAVA asub siin: http://www.tallinnamerepaevad.ee/uus/et/programm

Head Uudised GoodNews