1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tallinna noortekeskused kutsuvad kirbuturule
Tallinna noortekeskused kutsuvad kirbuturule

Tallinna noortekeskused kutsuvad kirbuturule

Tallinna Noorsootöö Keskus koos Mähe ja Kose Vaba Aja Keskusega kutsuvad kõiki külastama Telliskivi Kirbuturgu ning seeläbi ka kaasa aitama noorte ettevõtlikkusele.

23. märtsil kell 10.00-15.00 kutsuvad Tallinna Noorsootöö Keskus koostöös Mähe ja Kose Vaba Aja Keskusega osa võtma Telliskivi Kirbuturust, kus kauplevad Tallinna ja Harjumaa noored kasutatud esemete ning isetehtud käsitööga.

Tallinna Noorsootöö Keskuse, Mähe ja Kose Vaba Aja Keskuse poolt on antud tegevuse eesmärgiks arendada loodussäästlikke eluviise ning propageerida taaskasutust. Turg toimub Telliskivi Loomelinnaku territooriumil – Rohelises Saalis.

Tallinna Noorsootöö Keskus on Tallinna Spordi- ja Noorsooameti hallatav asutus, mille eesmärgiks on luua Tallinna noortele tingimusi ja võimalusi vaba aja sisustamiseks ning arendavaks tegevuseks läbi kultuuri-, spordi-, tervise-, sotsiaal-, rahvusvahelise- ja huvitegevuse. Tallinna Noorsootöö Keskus on katuseorganisatsiooniks: Kopli, Männiku, Kristiine, Järve, Kesklinna, Pääsküla noortekeskusele ja Tallinna noorte infokeskusele ning Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskusele.

Mähe ja Kose Vaba Aja Keskused on Pirita Vaba Aja Keskuse filiaalid mille eesmärgiks on Pirita linnaosa elanikele vaba aja veetmise, huviala-, kultuuri-, sporditegevuse ja noorsootöö koordineerimine ning korraldamine.

Noortekeskus on tore koht kõikidele noortele, mis pakub erinevaid võimalusi oma vaba aja sisustamiseks turvalises keskkonnas. Kõik Tallinna noortekeskused on üldjuhul avatud esmaspäevast reedeni 14.00 – 20.00. Lisainfot leiab noortekeskuste kodulehtedelt.

Head Uudised GoodNews