1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna algab uus reisisari “India Xpress: pöörane seiklus tuk-tukkidega”
Täna algab uus reisisari “India Xpress: pöörane seiklus tuk-tukkidega”

Täna algab uus reisisari “India Xpress: pöörane seiklus tuk-tukkidega”

Näosaate staar Hanna Martinson ning tema 5 kaaslast võtavad osa hullumeelsest ja ohtlikust võidusõidust Rickshaw Challenge! Nad peavad kolme nädalaga Indias läbima 2000 kilomeetrit ja seda maailma ühe kõige ebakindlama sõiduvahendi tuk-tukiga. Meeleolukat võidusõiduajamist saab näha juba täna õhtul TV3 eetris.

„Kui mulle India reisi pakkumine tehti, siis teadsin kohe, et ütlen jah. Isegi, kui ma mingeid asju kardan või vajan mõtlemisaega, siis enamasti ütlen ma alati jah. Ma tahan olla kogemuste poolest rikas inimene ja sellepärast proovin ma teha nii palju tavalisi ja ebatavalisi asju, kui vähegi võimalik. India seiklus oli täpselt see, mida mul vaja oli. Ma saan sellest elu lõpuni seiklusjutte rääkida!“ kommenteerib Hanna Martinson.

Hanna Martinson, laulja Eva Vaino, fitnesstreener Marlen Heldemeel, IT-tudeng Georg Tulver, korvpallitreener Kaspar Rätsep ja ettevõtja Siim Silver Salumaa moodustavad kaks tiimi ning konkureerivad võistkondadega laiast maailmast. 11. korda peetav võidusõit toimub seekord eriti karmil ja ohtlikul rajal, mis kulgeb India suurimast linnast Mumbaist 2000 kilomeetri kaugusele, riigi lõunaosas asuvasse, Chennaisse.

Võistlejatel tuleb hakkama saada Mumbai hullumeelse liiklusega ning läbida mägiradu, kus isegi kaks kitse teineteisest vaevu mööda mahuvad. Nad peavad hakkama saama täiesti teistsuguse kultuuriga, teistsuguste kommetega, ohtlike olukordadega nii liikluses kui igapäevaelus ja seedima harjumatut toitu. Kõik need raskused kahvatuvad suurima väljakutse ees, milleks maailma kõige jaburam sõiduriist tuk-tuk. India rahvussõidukil on kolm ratast ja seitse hobujõudu ning varem või hiljem laguneb see lihtsalt laiali. Hullumeelse seikluse lõppu ei ole võimalik ette ennustada!

Vaata videot!

Uus hoogne reisisari „India Xpress: pöörane seiklus tuk-tukkidega“ stardib TÄNA kell 20.00 TV3s!

Head Uudised GoodNews