1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna esinevad Teletornis Kõrsikud ning peetakse perepäeva
Täna esinevad Teletornis Kõrsikud ning peetakse perepäeva

Täna esinevad Teletornis Kõrsikud ning peetakse perepäeva

Foto: Matti Paglant
Foto: Matti Paglant

Täna kell 18.00 saab Tallinna Teletorni õuel nautida tasuta kontserti, kus kõlavad Kõrsikute pillid ja hääled. Lisaks toimub meeleolukas perepäev ning kavas on rohkelt tegevusi ja näitusi.

Tallinna Teletorni õuel leiab kolmapäeval alates kella 11 aset perepäev. Kavas on Kaitseliidu näidislahing, tutvustatakse Kaitseliidu, Politsei- ja Piirivalveameti ning Päästeameti tehnikat, toimub militaarturg, kontsert ning palju muud põnevat. Perepäeva lõpetab kell 18.00 algav Kõrsikute kontsert, mis kestab ligi poolteist tundi.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Mölder sõnas, et taasiseseisvumispäevale pühendatud kontsert on Pirital traditsiooniline üritus, mis varasemalt toimunud Tallinna Botaanikaaias. „Seekord leidsime, et meenutamaks Teletornis toimunud pöördelisi sündmusi ja ajaloolist tähtsust, on sobilik kontsert ja perepäev ühendada,“ rääkis Mölder. Kontserdil osaleb ka Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Pirita Linnaosa Valitsus, Tallinna Teletorn ja Kaitseliidu Tallinna malev ootavad kõiki tasuta kontserdile ja perepäevale. Lisainfo ja kava on saadaval Tallinna Teletorni kodulehel.

Head Uudised GoodNews