1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Kaks kanget Indias” – Teet ja Kristjan näevad Gangese jões nii elavaid kui surnuid!
Täna “Kaks kanget Indias” – Teet ja Kristjan näevad Gangese jões nii elavaid kui surnuid!

Täna “Kaks kanget Indias” – Teet ja Kristjan näevad Gangese jões nii elavaid kui surnuid!

Täna kell 20:30 jätkavad Teet ja Kristjan oma India reisi Kanal 2s. Mehed on jõudnud Varanasi linna. Hindud usuvad, et surm selles linnas toob neile igavese õndsuse…

Kui tundub, et miski ei suuda enam Eesti rännumehi Indias šokeerida, siis tasub meeles pidada, et tegemist on riigiga, mis on täis üllatusi! 1,5-miljonilise elanikuga Varanasi linna kitsastel tänavatel tunnevad end hästi nii ahvid, lehmad, kitsed, linnud kui ka pühad mehed.

India spirituaalse pealinna Varanasi auks, uhkuseks ning palverännakute sihtpunktiks on Gangese jõgi. Sellest suurest pühadusest soovivad osa saada nii elavad kui ka surnud. Selles jões ujutakse, pestakse pesu, viiakse läbi pühasid riitusi, maetakse surnuid ning sõidetakse paatidega. Tegemist on maailmaga, mida Lääne kultuurist tulnud inimesel on päris lõpuni keeruline mõista.

Muuhulgas uurivad rännumehed peidetud erootilisi graveeringuid püha templi tagaküljel, seda, kes on Babad ja panevad proovile Teedu oskused maotaltsutajana. Seega emotsioonide tulv, mis Teetu ja Kristjani valdab, jätab oma jälje veel pikkadeks aastateks.

Saatejuhid Teet Margna, Kristjan Jõekalda, režissöör-operaator Villem Tarvas, operaator Margus Malm.

Lõbus “Kaks kanget Indias” on Kanal 2s täna kell 20:30, kohe pärast uut kodumaist naljasaadet “Mis sul viga on?”.

Head Uudised GoodNews