1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna Kanal 2 erisaates “Su nägu kõlab tuttavalt” näeb üllatavaid paroodiaid Aaslaidi, Jõekalda ja Vaariku esitluses
Täna Kanal 2 erisaates “Su nägu kõlab tuttavalt” näeb üllatavaid paroodiaid Aaslaidi, Jõekalda ja Vaariku esitluses

Täna Kanal 2 erisaates “Su nägu kõlab tuttavalt” näeb üllatavaid paroodiaid Aaslaidi, Jõekalda ja Vaariku esitluses

Täna kell 20.00 näitab Kanal 2 uhiuut ja üllatavatest paroodiatest tulvil erisaadet “Su nädal kõlab tuttavalt”, milles Katariina Tamm ja Märt Koik võtavad irooniliselt kokku viimase aja tähelepanuväärsemad juhtumised.

Julgel huumorisaatel “Su nädal kõlab tuttavalt” on vaid üks eesmärk: muuta elu Eestis paremaks. Ja mille muu kui naljaga! Selleks tulevad Märt Koigile ja Katariina Tammele appi värvikad ja sõnakad erikülalised nagu näiteks Kristjan Jõekalda, Kristel Aaslaid, Anu Saagim, Andrus Vaarik, Tõnu Oja ning Hagi Šein.

Lustakas erisaates võetakse kokku viimase aja tähtsamad teemad ja needki asjad, millest võiks ja tulekus avalikkuses rohkem rääkida. Särtsakate paroodiate, rajude muusikavideote ja leidlike lahenduste seas tunnustatakse ka ühiskonnas märkamata talente, kes vajaks tegelikult kiitust. Nii kuulutatakse Eesti meelelahutusauhindade eel välja esimesed Eesti Meelevaldsusauhinnad, kus selguvad aasta muusikapala, aasta kohtumine, aasta kaasaelaja ja aasta moetrend.

Särtsakate paroodiate, rajude muusikavideote ja leidlike lahenduste seas tunnustatakse ka ühiskonnas märkamata talente, kes vajaks tegelikult kiitust.

Samuti saab selgeks, kuidas teha üht tõeliselt skandaalset telesaadet või kuidas tänapäevasel solvumise ajastul ikkagi õigesti vabandada.

Humoorisõu “Su nädal kõlab tuttavalt” naerutab Kanal 2 ekraanil täna õhtul kell 20.00, kohe pärast “Reporterit”.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews