1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA! Komöödiaõhtus räppiv Reet Linna ja telemäng „Me ärmastame Eestit“
TÄNA! Komöödiaõhtus räppiv Reet Linna ja telemäng „Me ärmastame Eestit“

TÄNA! Komöödiaõhtus räppiv Reet Linna ja telemäng „Me ärmastame Eestit“

Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub

Reet Linna ja Räpina Hirm – just selline tandem hakkab Kanal 2 naljasaates „Suur komöödiaõhtu“ täna räppima. Naljategelasi ootab aga eest tuline lahing mängus „Me ärmastame Eestit“.

„Suure komöödiaõhtu“ sügishooaeg on juba üllatanud mitme kuulsa külalisega, kes üles astunud nii sketšides kui ka ülesannetes. Erandiks pole ka tänane saada, kui naljasaatega liitub telelegend Reet Linna, kes sekkub ootamatult sketši, kus kokku saavad uued kuumad nimed Eesti hiphop-maastikul.

Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub

Naljategelasi ootab aga ees suur telelahing, sest lõbusas mängus „Me ärmastame Eestit“ lähevad vastamisi kaks meeskonda – Reet Pulli juhitud maskuliinne toimkond ja kapten Vana Toomase värviline tiim. Särtsakal saatejuhil on kohati raske neid kahte leeri lahutada, kuid üks kaunis lauluviis päästab ka kõige pingelisema olukorra. Lõbusale meeleolule vaatamata lahkub uusi väljakutseid täna otsima järjekordne tegelane ja alles jääb neid viis…

Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub

Paroodiat, üllatavaid ümberkehastumisi ja ootamatuid sketše on tänases „Suures komöödiaõhtus“ eriti rohkelt, sest lisaks tähtede heitlusele tegeleb naljasaade seekord ka lennuhirmuga ja näitlejaid ootab ees väljakutse kehakeeles „Aliast“ mängida.

„Suur komöödiaõhtu“ alustab Kanal 2s kell 20:30, kohe pärast „Meie aasta Austraalias“ uut osa.

Head Uudised GoodNews