1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Laula mu laulu”: Heidy Tamme erisaade. Genka keerab “Kodulaulu” tänapäevasesse kinnisvaravõtmesse!
Täna “Laula mu laulu”: Heidy Tamme erisaade. Genka keerab “Kodulaulu” tänapäevasesse kinnisvaravõtmesse!

Täna “Laula mu laulu”: Heidy Tamme erisaade. Genka keerab “Kodulaulu” tänapäevasesse kinnisvaravõtmesse!

Laula mu laulu, Heidy Tamme (7)Täna kell 20:30 jätkub Kanal 2 meeleolukas “Laula mu laulu” legendaarse lauljanna Heidy Tamme erisaatega. Heidy ei suuda oma silmi ja kõrvu uskuda, milliste versioonidega lauljad teda üllatavad: Genka keerab “Kodulaulu” tänapäevasesse kinnisvaravõtmesse, Tanel teeb “Minu südames sa elad” laulust pöörase rokiversiooni, Getteri esitus paneb paljunäinud diiva silmi pühkima…

Tänane päev on eriline, sest villasse saabub külaline – estraadidiiva Heidy Tamme, kelle hitid on juba aastakümneid publikut vaimustanud. Legendi võrratu hääl on estraadilavadel helisenud juba alates 1963. aastast. Ta on laulnud ansamblis “Laine”, säranud kunagises menusaates “Horoskoop”, esinenud koos paljude armastatud meeslauljatega nagu näiteks Uno Loop ja Jaak Joala. Heidy Tamme on rännanud Eesti Filharmoonia solistina läbi pea kogu maailma ning keerutanud tantsu rohkem kui ühe riigipeaga.

Laula mu laulu, Heidy Tamme (6)“Oma andega ma ennekõike teenin oma publikut. Ei ole kehva publikut, on nõrk artist. Lava on minu altar ja minu laulud on minu palved,” võtab Heidy Tamme kokku oma austuse publiku vastu.

Täna kõlavad Heidy poolt esitatud laulud sootuks uues kuues. Heidy ei suuda oma silmi ja kõrvu uskuda, milliste versioonidega Tanel, Lenna, Getter, Hardi, Marju, Jaan ja Genka täna lavale astuvad. Sellest tuleb emotsionaalne, pöörane ja unustamatu õhtu!

Esitusele tulevad:
GENKA: Kodulaul
MARJU LÄNIK: Pühapäev
HARDI VOLMER: Naerjad vihmas
JAAN PEHK: Tantsulaul
TANEL PADAR: Minu südames sa elad
LENNA KUURMAA: Lõbus jalutuskäik tivolis
GETTER JAANI: Keegi tulla võib

Seda kõike juba täna õhtul kell 20:30 Kanal 2 algavas saates “Laula mu laulu”. Kohe pärast saate lõppu, kell 22 jätkub lustlik meeleolu Kanal 11 jätkusaates “Kuula mu laulu”.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=20351&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews