1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA! “Legendide lahingus” hakkavad täna räppima Milling, Talve, Vilgats, Maiken, Kuningas ja Randpere
TÄNA! “Legendide lahingus” hakkavad täna räppima Milling, Talve, Vilgats, Maiken, Kuningas ja Randpere

TÄNA! “Legendide lahingus” hakkavad täna räppima Milling, Talve, Vilgats, Maiken, Kuningas ja Randpere

Fotod: Madis Sinivee

Täna kell 20.35 astuvad Kanal 2 selle kevade kõige vürtsikamas shows “Legendide lahing” võistlustulle Madis Milling ja Tanel Talve, Kaire Vilgats ja Kadri Koppel, Marten Kuningas ja Liina Randpere.

„Legendide lahing“ viskab tuntud inimesed vette tundmatus kohas – komplimentide asemel tuleb vastasele verbaalne paremsirge lajatada! Vaimukad räpi-riimid pole siiski pahatahtlikud ja kõik lahingupaarid on tegelikult head sõbrad-tuttavad.

Seekord lähevad vastamisi meediast ja meelelahutusest poliitikasse jõudnud riigikogulased Madis Milling ja Tanel Talve. Mõlemad peavad end soosikuks, aga igaks juhuks on Milling käinud vastase ukse taga „kummitamas“ ja teda vastamata kõnedega pommitanud. Endine uudisteankur ja „Galileo“ saatejuht Talve tunneb end Kanal 2 stuudios aga nagu kala vees.

Teine lahingupaar Kaire Vilgats ja Maiken on suured sõbrad. Kaire sõnul on ta lauljana Maikenile palju tänu võlgu. Samamoodi jagub Maikenil häid sõnu Kaire kohta, keda ta peab Eesti parimaks taustalauljaks. Seega – kas sellest tuleb läbi aegade kõige nunnum räpilahing? Kindlasti mitte, sest naistel on teineteisele alati midagi ette heita! Loodetavasti jääb nende sõprus siiski ka pärast saadet püsima…

Kolmas paar on saatejuht Liina Randpere ja muusik Marten Kuningas. Liina on täiesti kindel, et võidab räpilahingus „väikest Matut“. Marten seevastu rüüpab enne lavale astumist mate teed ja on vana rahu ise. Tegemist on siiski mehega, kes viimastel muusikaauhindade jagamisel riisus koore – pani taskusse lausa 3 auhinda. Mis tal karta?

Osalejatele on mentoritena toeks räpparid Henry „Genka“ Kõrvits ja Põhja Korea. Saadet juhib Liis Lemsalu.

“Legendide lahing” säriseb Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 20.35, kohe pärast “Meie aastat Iraanis”.

Vaata treilerit!

Head Uudised GoodNews