1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA! „Mis? Kus? Millal?“ mängu astub täna Andrei Korobeiniku tiim
TÄNA! „Mis? Kus? Millal?“ mängu astub täna Andrei Korobeiniku tiim

TÄNA! „Mis? Kus? Millal?“ mängu astub täna Andrei Korobeiniku tiim

Andrei Korobeiniku võistkond Foto: Marion Pettai
Andrei Korobeiniku võistkond
Foto: Marion Pettai

Täna kell 21:30 hakkab Kanal 2 mälulahingus „Mis? Kus? Millal?“ päid ragistama Andrei Korobeiniku võistkond. Kogenud mälumängurid usuvad, et väike pabin teeb vaid head. Aga kas toob see ka võidu?

Televaatajate vastu astuvad tänases „Mis? Kus? Millal?“ lahingus Andrei Korobeiniku kõrval Kaja Kallas, Madis Aesma, Janar Filippov, Valeria Müürsepp ja Roman Fokin. Korobeinik, kes kaptenite erisaates ka parimaks mängijaks valiti, lubab anda endast maksimumi. „Minut on ikka väga lühike aeg. Sa üritad sellest maksimumi võtta, aga mõnikord ei aita ka see ja õige vastus tuleb viimasel sekundil. Samas näed, et sellest pingutusest oli kasu,“ selgitab Korobeinik ja lisab, et kõige kindlam viis rahulikuks jääda on oma meeskonda usaldada.

Kõik tänased võistlejad on kirglikud mälumänguhuvilised, „Mis? Kus? Millal?“ turniiril osalemine on nende huvi vaid suurendanud. „Pärast seda mängu pole su elu enam endine,“ naerab Valeria Müürsepp, kes enda sõnul on saates osaledes aina uudishimulikumaks muutunud. Ka Janar Filippov tõdeb, et televaatajate küsimused sunnivad nö kastist välja mõtlema. Tema hinnangul eiravad just laia teadmistepagasiga võistlejad sageli intuitsiooni ja kipuvad tulemuseni jõuda mälus sobrades. „See võib aga alt vedada. Inimlikele nõrkustele mängimine teebki selle formaadi põnevaks.“ Filippov tunnistab ka seda, et isegi kogenud mängijale lööb saates närv sisse. „Mis tegelikult on hea. Mida rahulikuma ja enesekindlama lähed, seda suurem on altmineku tõenäosus.“

„Mis? Kus? Millal?“ on Kanal 2s juba täna õhtul kell 21:30!

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=30071&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews