1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. Täna õhtul alustab TV3 otsestuudios Neeme Raua ajakirjanduslik saade „Tallinna kodanikud“
Täna õhtul alustab TV3 otsestuudios Neeme Raua ajakirjanduslik saade „Tallinna kodanikud“

Täna õhtul alustab TV3 otsestuudios Neeme Raua ajakirjanduslik saade „Tallinna kodanikud“

Täna õhtul alustab TV3 otsestuudios Neeme Raua ajakirjanduslik saade „Tallinna kodanikud“, mille teemad on päevakajalised, olulised ja vaatajaid puudutavad.

Otsestuudios on külas Tallinki juht Paavo Nõgene, Eesti koroonakriisi staabi juht doktor Arkadi Popov, Tallinna Linnavolikogu esimees Tiit Terik, ettevõtja ja Noblessneri hing Indrek Kasela, Tallinna Haridusameti juhataja Andres Pajula, Tallinna Pirita Majandusgümnaasiumi juht ja Tegus Juht 2020 Toomas Pikhof ning lapsevanem ja kooliõpetaja Jaanika Peeba.

Tallinki juht Paavo Nõgene selgitab, mida võtab ette Tallink, et praegustes ebaselgetes vetes jalule jääda ning kuidas on sellega seotud 2500 inimese koondamine.

Eesti koroonakriisi staabi juhilt doktor Arkadi Popovilt uurib Neeme Raud, kas kardetud teine laine on juba siin ning kas tõesti on uuteks viirusekandjateks hoopis suurte sümptomiteta noored, kes on teistele suureks ohuallikaks.

Lisaks võetakse uue kooliaasta alguses üles küsimus – kas haridussüsteem suudab tagada, et praegu kooliteed alustavatest õpilastest saavad maailma nupukaimad ning rahvusvaheliste Pisa testide parimad; või kas sellist testimist on üldse vaja?

„Tallinna kodanikud“ Neeme Raua juhtimisel alustab TV3 otse-eetris täna kell 22.30.

Head Uudised GoodNews