1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TÄNA ÕHTUL! „Meie pere ja muud loomad“ täna: Hansode klanni suured sünnipäevad
TÄNA ÕHTUL! „Meie pere ja muud loomad“ täna: Hansode klanni suured sünnipäevad

TÄNA ÕHTUL! „Meie pere ja muud loomad“ täna: Hansode klanni suured sünnipäevad

Uma oma tädi, Hille Hansoga
Uma oma tädi, Hille Hansoga

Täna kell 21:30 jõuab Kanal 2 ekraanile uus osa suvisest tõsielusarjast „Meie pere ja muud loomad,“ kus sel korral on käsil suur pidustuste ette valmistamine. Sünnipäevasid tähistavad nii väike Uma kui ka Heidi ema Lia, mis annab põhjust kogu Hansode suurel perel kokku tulla.

Juba kuu aega on Heidi oma kahe lapsega Pajuväraval sees elanud ning osad loomadestki on juba kohale toodud. Et laste elu uues kodus saaks veel mõnusam olla, soovib Heidi neile ehitada nii kiigeplatsi kui ka liivakasti. Nutikalt lähenedes on mõlemad teostatavad, eriti kui sõbrad-sugulased oma õla sellele alla panevad. Nii saabki oma kuuendat sünnipäeva tähistav Uma kingituseks koormatäie liiva ja kiigealuse. Pluss paki külmutatud herneid, sest just see on tüdruku üks soovidest olnud.

Meie pere 4 (1)

Tänane „Meie pere ja muud loomad“ toob ekraanile kogu Hansode pere selle värvikuses, sest Uma sünnipäevalt astub läbi ka Heidi Türgis elav õde Hille Hanso, kelle roll Pajuvärava talus on väga oluline – just tänu tema toetusele sai Heidi oma unistust täitma hakatagi. „See on meie pere omapära, et me usume teineteisesse,“ tõdeb Hille, et ta ei kahtle üldse, et Heidi saab kõige ettevõetuga edukalt hakkama.

Lusti ja naeru kõrval toob tänane osa Kanal 2 ekraanile ka ohtralt pisaraid. Põhjuseks ema Lia sünnipäev, milleks Heidi on pikalt valmistunud. Milline üllatus paneb ema õhku ahmima, see selgub juba täna õhtul kell 21:30 Kanal 2s.

[iframe src=”http://kanal2.postimees.ee/video/lonelyPlayer?videoid=33048&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews