1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Täna õhtul TTV-s: Hannes Võrno vestleb Priit Pihlapiga rahvahittidest
Täna õhtul TTV-s: Hannes Võrno vestleb Priit Pihlapiga rahvahittidest

Täna õhtul TTV-s: Hannes Võrno vestleb Priit Pihlapiga rahvahittidest

Kuidas sünnib lemmiklaul ja mis toimub teisel pool mikrofoni — need on ainult mõned küsimused, mis saavad vastuse tänaõhtuses “Hannes Võrno 33 minutis”. Saate teise külalisena räägib enda missioonist rahvuse ja laste eest seisja Jane Snaith.

“Eestis on tavaliselt kombeks panna head laulud paari nende esitajatega. Ja me ei kujuta isegi ette, kui palju jääb tänamata inimesi, kes on teinud meeletult ilusaid lugusid, mida eesti rahvas on juba kümneid ja sadu aastaid armastanud,” ütles Hannes Võrno saate peakülalise Priit Pihlapi kohta, kes on just selline mees, kelle puhul rahvas ei tea, et ta on kümnete palavalt armastatud laulude autor. “Ta on väga andekas ja kihvt muusik ja sellepärast ma kutsungi ta saatesse, et rääkida sellest, mis tunne on olla niiditõmbaja masinavärgis, kus muusik ja laulja on omavahel paaris, aga laulu autor tavaliselt nurga taga.”

Saate teine külaline, Jane Snaith, on tuntud küll kui rahvuse nimel võitleja, aga veel suuremad on ta teod laste eest seisjana.

“Mõnel inimesel on hinge ja südant armastada ilma rääkimata – ja seda väga võimsates tegudes,” ütles Hannes Võrno kommentaariks saate teise külalise kohta. “Üks niisugustest tegudeinimestest on tänases saates Jane, kes seisab laste õiguste eest päriselt, mitte endale poliitilist profiiti lõigates.”

“Hannes Võrno 33 minutit” läheb Solarise keskuses asuvast endisest “Ringvaate” stuudiost eetrisse teisipäeval, 31. juulil algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet “Otse kümnesse”.

Võrno talk-show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning käsitleb neidki valdkondi, millest  massimeedia sageli vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews