1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Täna õhtul TTV-s: Hannes Võrno vestleb rokitaat Ivo Linna ja suhtespets Kätlin Kallinguga
Täna õhtul TTV-s: Hannes Võrno vestleb rokitaat Ivo Linna ja suhtespets Kätlin Kallinguga

Täna õhtul TTV-s: Hannes Võrno vestleb rokitaat Ivo Linna ja suhtespets Kätlin Kallinguga

Teisipäevaõhtuse „Hannes Võrno 33 minuti” külalised on tutvustamist mitte vajav Ivo Linna ja suhtesobitaja Kätlin Kalling.

„Ivo Linna on Georg Otsa ja Lennart Meri kõrval Eestis kolmas mees, keda kogu rahvas uhkusega oma pojaks peab ja siiralt armastab,“ ütles Võrno, kelle jaoks sai Ivo Linnast juba lapsepõlves lääneliku, vaba ja popi eestlase kehastus. „Olen tahtnud kogu oma elu ära õppida seda kordumatut ivolinnalikku naeratust, aga sellest veelgi kadestamisväärsem on tema pöörane mälu ja mälumänguri teadmistepagas. Ma olen uhke ja tänulik, et võime kohtuda ning seda väge vaatajaga jagada.“

Kui Ivo Linnat tunnevad kõik, siis saate teine külaline Kätlin Kalling viib kokku neid inimesi, kes üksteist ei tea. Kalling klapitab inimesi lähisuhtesse nende maailmavaate ja elutaju järgi ning piloteerib enda partneriportaali Matchmaking.ee oluliselt kõrgemates sfäärides kui standardsed kosjaleheküljed.

„Hannes Võrno 33 minutit“ läheb Solarise keskuses asuvast endisest „Ringvaate“ stuudiost eetrisse teisipäeval, 29. mail algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet „Otse kümnesse“.

Võrno talk-show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning katab elegantselt ka sellist materjali, mis ülejäänud massimeediale üle jõu käib.

Head Uudised GoodNews