1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Täna õhtul TTV-s: Võrno kutsub Saaremäe vaibale nii päriselt kui mängult
Täna õhtul TTV-s: Võrno kutsub Saaremäe vaibale nii päriselt kui mängult

Täna õhtul TTV-s: Võrno kutsub Saaremäe vaibale nii päriselt kui mängult

Foto: Katrin Hinrikus

“Hannes Võrno 33 minutit” laseb sarvipidi kokku kaks Virumaa meest: tele-Sõnni Hannes Võrno ja punklaulupeo korraldaja ning kultuuri-sensei Üllar Saaremäe.

Muidugi on saates ka teine külaline, Kundalini jooga õpetaja Merike Villard, kel seljataga 40-päevane palverännak.

“Ma küsin täna Üllar Saaremäelt tema elu kõige nõmedamad küsimused, et ta tulevikus näitlejana ei kohkuks kunagi tagasi tugevatest värvidest, kui on vaja kehastada otsesaate moderaatorit. Me oleme Virumaal kasvanud mehed ja me ei karda keda kuraditki,” selgitas Võrno enda seekordset valikut.

Saate teine külaline, Kundalini jooga õpetaja Merike Villard, sai aga enda elupäevikus äsja maha uue peatükiga, mil pealkirjaks “Ohenro 88 palverännak”.

“Kui inimene teeb läbi 1200 kilomeetri pikkuse palverännaku. Jalgsi ja läbi mitmekümne budistliku templi, peab see olema võimas kutse ja samuti tugevate mõjudega kogu edaspidiseks eluks. Ma jätaks selle pigem enda teada, aga Merike on kirjutamas raamatut, mille sünopsist lugenuna saan ma veendunult väita, et seda peab igaüks lugema,” ütles Hannes Võrno kommentaariks saate teise külalise kohta.

“Hannes Võrno 33 minutit” TallinnaTV-s läheb Solarise keskuses asuvast endisest “Ringvaate” stuudiost eetrisse teisipäeval, 7. augustil algusega kell 21.30″.

Võrno talk-show ei ilusta ega nunnuta, vaid läheneb teemadele keerutamata ning käsitleb meeleldi just selliseid seiku, millest massimeedia sageli vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews