1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Täna “Parim enne”: psühhiaatriaõde Kelluke saab ootamatu abieluettepaneku!
Täna “Parim enne”: psühhiaatriaõde Kelluke saab ootamatu abieluettepaneku!

Täna “Parim enne”: psühhiaatriaõde Kelluke saab ootamatu abieluettepaneku!

Parim enne, kevad 2014 (4)Lustaka komöödiasarja “Parim enne” tänane osa toob Kellukesele (Hilje Murel) ootamatud ettepanekud: abielluda ja kolida metsa elama. Mida võtta, mida jätta, kui ühte neist kahest ei taha!? Psühhiaater Anne (Marta Laan) otsustab aga astuda sõtta oma möllavate hormoonide vastu.

Kelluke (Hilje Murel) võiks eluga rahu olla, tema austajal (Raimo Pass) on nende ühised tulevikuplaanid juba tehtud. Kelluke pole oma tulevikust aga eriti vaimustuses ja ta kaupleb endale mõtlemisaja.

Kelluke - Hilje Murel, Statist-Andrus - Raimo Pass_1Anne (Marta Laan) keeldub oma hormoonidega leppimast ja asub nende vastu ristisõtta. Kõigepealt nõuab Anne, et Kelluke teeks talle kohe ja praegu hüpnoosi, aga arstiõel pole aimugi, kuidas seda tehakse. Nii teeb ta seda omal moel ja saab tulemuseks mehi vihkava naismonstrumi.

Ümbritseva maailma ebakindlus on nakatanud ärevushäiresse ka poliitiku (Andres Dvinjaninov), kes loodab ennast ravida üle-eestilise rahvapartei asutamisega. Ta arvab, et just perearst Vallikivi (Mart Toome) on õige mees teda õige parteimõtteni viima.

Lustakas kodumaine komöödiasari “Parim enne” on Kanal 2s neljapäeviti kell 20, vahetult enne mõnusat koosviibimist Eesti parimate muusikute seltsis “Laula mu laulu”.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=19719&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews