1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Täna saates “Siin Tallinn“: Raine Karp, Mihhail Kõlvart ja Reet Aus
Täna saates “Siin Tallinn“: Raine Karp, Mihhail Kõlvart ja Reet Aus

Täna saates “Siin Tallinn“: Raine Karp, Mihhail Kõlvart ja Reet Aus

Täna on saate „Siin Tallinn“ stuudios arhitekt Raine Karp, linnapea Mihhail Kõlvart, Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat, ajakirjanik Erki Berends ja moekunstnik Reet Aus.

Aastaid hinge vaakunud Tallinna Linnahall, see erilise arhitektuuriga mere ääres maadligi hoidev hiidehitus tõuseb uuele elule. Oma hoonest ja selle uuest tulevikust kõneleb arhitekt Raine Karp. Kuna tegemist on Tallinna jaoks niivõrd olulise rajatisega, on stuudios ka linnapea Mihhail Kõlvart. Linnahalli rahvusvahelise konverentsikeskusena aitab visandada Eesti Konverentsibüroo juht Kadri Karu.

Selle nädala suvekuumade päevade järel on selge, et “Siin Tallinn” peab vaatajaid kutsuma linna kuulsaimasse randa, Piritale. Pirita linnaossa ongi sel korral saates põhjalikum sissevaade. Stuudios on linnaosavanem Tõnis Liinat ja elupõline piritalane, ajakirjanik Erki Berends.

15. mail tähistatakse Tallinna päeva ja linn tänab teenetemärkidega silmapaistvaid kodanikke. Teenetemärgi saab ka moekunstnik Reet Aus, kelle äratuntav signatuur Eesti moes on noolega T-särk, kuid kelle südameasi on panna meid mõtlema moest ja rõivatööstusest kui planeeti säästvast, mitte koormavast, laostavast tööstusharust.

Otsesaade „Siin Tallinn“ on Kanal 11-s kell 21.30, saatejuhtideks Anneli Lahe ja Neeme Raud.

Head Uudised GoodNews