1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TÄNA! VIA Gra looja otsib noormehi uude poistebändi
TÄNA! VIA Gra looja otsib noormehi uude poistebändi

TÄNA! VIA Gra looja otsib noormehi uude poistebändi

VIA Gra looja otsib noormehi uude poistebändiTäna kell 21.45 on NTV-Mir Estonia kanalil suurejoonelise teleprojekti „Tahan Meladze juurde“ esilinastus. Telekanali vaatajad saavad osa uue poistebändi sünnist, kus osalejate väljavalimine toimub tuntud produtsent Konstantin Meldaze käe all.

Võistlus koha eest uues bändis tõi noormehed kokku mitte ainult Venemaalt, Ukrainast, Valgevest ja Kasahstanist vaid ka Lätist, Leedust, Saksamaalt, USAst ning isegi Pakistanist ja Iraanist.

Rasket otsust aitab Meladzel teha kuueliikmeline žürii – vene meelelahutuskorüfeed Polina Gagarina, Anna Sedokova, Eva Polna, Sergei Lazarev, Vladimir Presnjakov ja Timati. Saadet juhivad Igor Vernik ja Vera Brezhneva, kes mitte ainult ei hakka vaatajaile tutvustama projektis osalejaid, vaid on ka toeks kandidaatidele nende teel tähtsaimale võidule.

Tuhanded tavalised noormehed erinevatest riikidest soovisid pääseda uude poistebändi. Hinnates on meeskohtunikel võimalus neid ainult kuulda ja naiskohtunikel ainult näha. Otsustava hääle annab aga produtsent Konstantin Meladze.

Lava, kus osalejad hakkavad esinema, jagatakse kaheks vaheseina abil. Reeglite järgi saavad osalejaid näha ainult naiskohtunikud – nad on kõrvaklappidega ja hindavad osalejaid ainult välimuse järgi. Vokaali eest vastutavad aga meeskohtunikud, kes asudes teiselpool seina, osalejaid ei näe. Kui kolm kuuest kohtunikust vajutavad oma hääletusnuppu, sein pöördub ning osaleja saab võimaluse kuulda Konstantin Meladze otsust.

Edasipääsenud jagatakse võistkondadesse ning nad hakkavad iseseisvalt ette valmistama muusikalisi numbreid ja on ise vastutavad ka kostüümide ja koreograafia eest. Peale esinemist kohtunike ees, pääsevad edasi need võistkonnad, kes said žürii või produtsendi poolt hääle.

Igale grupile määratakse oma juhendaja, kellega koos hakkavad osalejad õppima esinemiskunsti, valima repertuaari ning välja töötama lavaimagot. Saate finaali pääsevad ainult kaks tugevaimat võistkonda. Rohkem hääli kogunud finalisti ootab ees leping produtsent Konstantin Meladzega.

“Tahan Meladze juurde” – esimene saade on eetris täna kell 21.45, NTV-Mir Estonia kanalil.

Video:

Head Uudised GoodNews