1. Avaleht
  2. Melu
  3. Tänaseks lõbusaimaks ja hoogsaimaks meelelahutajaks on Teet Margna ja Kristjan Jõekalda
Tänaseks lõbusaimaks ja hoogsaimaks meelelahutajaks on Teet Margna ja Kristjan Jõekalda

Tänaseks lõbusaimaks ja hoogsaimaks meelelahutajaks on Teet Margna ja Kristjan Jõekalda

Tänaseks lõbusaimaks ja hoogsaimaks meelelahutajaks on Teet Margna ja Kristjan Jõekalda suur aastavahetusshow, mis on TV3 eetris kolmes osas. Muu lustliku seas toimub otse vaatajate ees enneolematu mustkunstitrikk – saatejuht Jõekaldal võlutakse jalast aluspüksid!

Humoorikal vana-aastaõhtul tulevad Kahele kangele külla mustkunstnikud Meelis Kubo ja Irene Kivast, kes demonstreerivad põnevat võlukunsti. Saatejuht Jõekalda palvel tehakse üks eriline trikk ka seepärast, et tõestada – aluspüksid võivad ise jalast haihtuda. Eelkõige on see ime suunatud Kristjani naisele, kes ei usu, et ta abikaasal kord just nõnda juhtuski.

Samuti annavad Kaks kanget avapaugu TV3 25. juubeliaasta tähistamisele. Lavale astub legendaarne TV3 kangelane Ice Dog M ning ja üheks õhtuks käivitub legendaarne hittsaade „Pildimäng“ ning Teet ja Kristjan panevad oma lauluoskuse proovile saates „Eesti otsib superstaari“.

Muusikat teevad ja sõna saavad ka Ivo Linna, Karl-Erik Taukar, Anne Veski, Sepo Seeman, Kalle Sepp, Jan Uuspõld, „Head tüdrukud nii ei tee“ kangelannad Brigitte Susanne Hunt, Anu Saagim ja Liina Pulges ning paljud teised säravad tähed.

Lisaks astub vaid täna õhtul TV3 vaatajate ette veel üks maski taha peitunud laulja – salapärane Kuldne Elevant, kelleks on maskeerunud meile kõigile väga hästi tuntud inimene.

„Kaks kanget. Suur aastavahetusshow“ on TV3s täna kell 21.00, 23.15 ning 00.00.

Head Uudised GoodNews