1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Tänases “Väikeste hiiglaste” telešõus mängivad minitalendid sõnaseletusmängu
Tänases “Väikeste hiiglaste” telešõus mängivad minitalendid sõnaseletusmängu

Tänases “Väikeste hiiglaste” telešõus mängivad minitalendid sõnaseletusmängu

Fotod: Erlend Štaub

Kanal 2 talendisaade „Väikesed hiiglased“ üllatab täna enneolematute etteastetega, sest lavale astuvad korraga kõik lauljad, tantsijad ja minitalendid. Kõige pisemad osalejad käivitavad tõelise naerumaratoni, kui hakkavad seletama laste jaoks võõraid sõnu. Paraku jääb ühele võistkonnale tänane saade viimaseks.

Mida võiksid tähendada sõnad nagu härjasilm, väntvõll, tigudiivan või kurameerima? Just neid ja teisigi mängulisi sõnu hakkavad lõbusas mängus seletama ühiselt kõikide tiimide minitalendid. Uue tähenduse saavad ka vanasõnad „kingitud hobuse suhu ei vaadata“ ning „valel on lühikesed jalad“.

Väikeste minitalentide ohjes hoidmine on saatejuht Tambet Tuisule tõeliseks väljakutseks.

Suure energiaga on laetud ka kõik teised tänased etteasted, sest ühiselt tulevad lavale nii tantsijad kui ka lauljad. Noored lauljad näitavad oma häälte võimsust lauluga „Rändajad“. Ühisesitustele lisaks astuvad kohtunike ette kaks viimast tiimi, Oti Osavad ja Getteri Geniaalsed. Nende ja eelmisel neljapäeval esitatud kavade põhjal selgub, kes pääsevad edasi võistlema „Väikeste hiiglaste“ saates.

„Väikesed hiiglased“ on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:00, kohe pärast Reporterit

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews