1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TANEL PADAR KÜLASTAB SÕPRU! Tanel Padar hakkab neljapäeviti sõpru külastama!
TANEL PADAR KÜLASTAB SÕPRU! Tanel Padar hakkab neljapäeviti sõpru külastama!

TANEL PADAR KÜLASTAB SÕPRU! Tanel Padar hakkab neljapäeviti sõpru külastama!

Tanel Padar ja Eeva Talsi_Tanel Padar ja s6brad_TV3TV3 värske telesügise uues saatesarjas „Tanel Padar ja sõbrad“ lööb Tanel Padari ansambel The Sun bändibussile hääled sisse, et sõita külla Eestimaa eri nurkades elavatele sõpradele ja nendega koos muusikat teha.

Rokimeeste tee viib nad paljude armastatud muusikute juurde –  Setomaal ootab  Jalmar Vabarna, Muhumaal Ivo Linna, Lahemaal Kadri Voorand, Pärnus Sepo Seeman. Kõikjal uudistatakse ka kohalikku elu ning loomulikult musitseeritakse.

Tanel Padar ja s6brad_TV3_avasaade Eeva TalsiLisaks saatesarjale valmib ansambli The Sun Eesti-reisist ka akustilise albumisarja „Veidi valjem kui vaikus“ kolmas plaat, mis ilmub veel tänavu. „Tanel Padar ja sõbrad“ avasaates minnakse külla viiuldajale, laulukirjutajale ja ansambli Curly Strings solistile Eeva Talsile, kes näitab oma lapsepõlvemaid Ülenurmes ja võtab koos Tanel Padariga Tartus Pirogovi platsil laulugi üles. Eeva Talsi ja The Suni ühismusitseerimisel Varbuse muusikamõisas löövad kaasa ka Villu Talsi ja Laur Joamets.

„Tanel Padar ja sõbrad“ on TV3 vaatajate ees alates 3. septembrist neljapäeviti kell 20.00.

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=645692″]

Head Uudised GoodNews