1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tanja laulmisest Bocelliga: jalad värisevad ja süda on ärevusest veidi paha
Tanja laulmisest Bocelliga: jalad värisevad ja süda on ärevusest veidi paha

Tanja laulmisest Bocelliga: jalad värisevad ja süda on ärevusest veidi paha

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

28. juunil Tallinna lauluväljakul esinev maailmakuulus tenor Andrea Bocelli on valinud oma Eesti kontserdi partneriks Tanja Mihhailova, kellega koos esitatakse hispaania ja prantsuse keeles vähemalt kaks laulu.

„Mul ülihea meel, et niisuguse tähega saan koos laulda, samas on see ka ülisuur vastutus,” märkis Tanja. “Lähen magama, kordan sõnu, kui ärkan üles, hakkan kohe jälle sõnu laulma. Käisime paariks päevaks Kreekas videot filmimas ja samal ajal kui filmisime, kordasin paralleelselt ka neid teisi sõnu.“

Tanja ütles, et loomulikult teab ta, milliseid laule tuleb tal koos Bocelliga laulda, kuid esialgu ta neid nimetada ei tahaks. „Võin öelda, et laulan vähemalt kaks laulu ja kõik välja valitud laulud on superhitid. Laulda tuleb hispaania ja prantsuse keeles,“ lisas Tanja.

Tanja varem Bocelliga kokku puutunud ei ole. Ta on kindel, et Bocelli on teinud maailmakuulsaks tema imeline hääl ja eriline karisma, mis teeb ühest artistist tõelise artisti.

Ettepaneku koos Bocelliga laulda tegi Tanjale Eesti muusikaagentuuri juhatuse liige Rauno Tagel. „Saatsime talle kõik pildid, lingid ja muud vajalikud materjalid. Pidin laulma paar lugu ka demona sisse ja Bocelli pidi need üle kuulama, et kas talle sobib,“ rääkis Tanja eeltööst.

Juhatuse liige Tagel kinnitas, et Bocelli kuulas Tanja demod üle. Tageli sõnul oli peale Tanja veel kandidaate, kuid välja valituks osutus just tema. „Sest Tanja on väga andekas laulja,“ põhjendas ta valikut.

Bocellil on tavaks laulda oma esinemispaikades koos mõne kohaliku lauljatariga. Tema partneriteks on teiste hulgas olnud ka sellised kuulsused nagu Sarah Brightman, Celine Dion ja Christina Aquilera.

Head Uudised GoodNews