1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TANJA UUS SINGEL! Tanja esitleb täna koos Birgit Õigemeelega tehtud uut singlit Valge Saatan
TANJA UUS SINGEL! Tanja esitleb täna koos Birgit Õigemeelega tehtud uut singlit Valge Saatan

TANJA UUS SINGEL! Tanja esitleb täna koos Birgit Õigemeelega tehtud uut singlit Valge Saatan

tanjaTäna esitleb klubis Privé oma uut singlit 2014. aastal Eestit Eurovisioonil esindanud Tanja. Lugu on valminud koostöös Birgit Sarrapiga (Õigemeel), kellega Tanja korduvalt on lava jaganud, kuid duett salvestati esmakordselt.

“Minu uus singel nimega Valge Saatan on mõnus laul, mille järgi võib tantsida ja nautida saabuvat kevadet. Laul on lihtsa sõnumiga – kaks sõbrannat avastavad, et neil on sama valelik mees ja otsustavad mitte nutta patja, vaid minna reede õhtul klubisse, et tantsuplatsil oma mured unustada. Seda soovin ka Tanja fännidele –  tulge nautima reede õhtut ja kuulama minu uut singlit klubis Privé,” kutsub Tanja.

Tanja on Eesti laulja, kes Eesti muusika- ja meediamaastikul tegutsenud juba 15 aastat. Tanja on osalenud alates 2001. aastast paljudes muusikalides ja telesaadetes. Mänginud peaosasid muusikalides “Fame” (2006), “Ämbliknaise suudlus”, “Queen – the doors of time”, “Tutvumiskuulutus” ja “Abba”.

Eesti Laul 2014 finaalis osales Timo Vendt ja Tanja laul “Amazing”. 6. mail 2014 esindas Tanja Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel Kopenhaagenis.

Eelmise aasta teises pooles ilmus Tanja uus album “elan Päev Korraga” ning 14. jaanuaril 2016 tuli Tanja välja singliga “Kustuta tuled”.

Lisaks peaesinejale valivad muusikat DJ Dekfut & DJ Trigga.

Head Uudised GoodNews