1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Tantsud tähtedega“ heategevuslik erisaade puudutab isiklike lugudega
„Tantsud tähtedega“ heategevuslik erisaade puudutab isiklike lugudega

„Tantsud tähtedega“ heategevuslik erisaade puudutab isiklike lugudega

Sel pühapäeval jõuab TV3 vaatajateni „Tantsud tähtedega“ teine erisaade, kus suurshow osalejad ja tegijad vaatavad toimunule tagasi ja räägivad asjust, mis neid saate ajal isiklikult puudutasid. Jätkuvalt on kõik oodatud ka head tegema ja Eesti Vähiliitu toetama!

„Tantsud tähtedega“ – rääkimata lood“ viib meid trennisaali, kus osalejad meenutavad nende elus saatega paralleelselt toimunut, mis oli tihti humoorikas, ent mitmel juhul ka täiesti ootamatu ja traagiline. Kui esimeses erisaates rääkis Jüri Ratas talle väga lähedaste inimeste kaotusest, siis nüüd kõneleb Ülle avameelselt teemal, mis saates osalemise tema jaoks väga keeruliseks tegi. „Minu isa läks ära…üsna ootamatult. Ma olin nii katki ja käis korra peast läbi, et ma ei suuda selles saates osaleda,“ ütleb ta.

Lisaks saavad sõna ka teised tantsutähed ja nende treenerid, kel on pajatada nii mitmeidki põnevaid ja muhedaid seiku kaamera taha jäänud hetkedest.

Nii praegu kui ka saate ajal saab jätkuvalt toetada Eesti Vähiliidule uue mobiilse kompuutertomograafi soetamist. Avatud on kolm annetusnumbrit:

  • 9007011 – 5 eurot
  • 9007012 – 10 eurot
  • 9007013 – 25 eurot

„Tantsud tähtedega – rääkimata lood“ on TV3s pühapäeval kell 21.05, kohe pärast liigutavalt üllatavat saadet „Salalaul“.

Head Uudised GoodNews