1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TASUTA MEELELAHUTUS! Homme algab Löwenruh pargis suvekontsertide sari
TASUTA MEELELAHUTUS! Homme algab Löwenruh pargis suvekontsertide sari

TASUTA MEELELAHUTUS! Homme algab Löwenruh pargis suvekontsertide sari

Löwenruhi park Foto: Tallinn.ee
Löwenruhi park
Foto allikas: tallinn.ee

2015. aasta suvekuudel korraldab Kristiine Linnaosa Valitsus MUUSIKASUVI LÖWENRUH PARGIS kontserdisarja. Vabaõhukontserdid toimuvad igal kolmapäeval kell 19.00 Löwenruh pargi vabaõhulaval (Mustamäe tee 59a) ja on kõigile kuulajatele tasuta.

Löwenruh suvemuusika sari algab kolmapäeval, 17. juunil kell 19, hooaja avakontserdil astuvad lavale Marek Sadam ja Tõnu Laikre. Suveõhtute kontsertidele on oodatud nii Kristiine elanikud, kui kõik teised tallinlased.

Kristiine linnaosa vanema Vadim Belobrovtsevi sõnul on selle aasta kontserdisarja programmis meelepärast muusikat igale vanusele, kava sisaldab erinevaid stiilinäiteid ning publikule esinevad Eesti parimad muusikud. „Praegune ilm küll ei hellita ega soosi vabaõhu ürituste läbiviimist, aga loodame ikka parimat ja ootame kõiki muusikasõpru Löwenruh parki igal kolmapäeval ilusat õhtumuusikat nautima. Nagu jalgpallis öeldakse, mäng toimub iga ilmaga ning sama reegel kehtib meie kontsertide osas. Mul on hea meel, et sellest üritusest on saamas veel üks ilus traditsioon, mis toob Kristiinesse palju külalisi ka teistest linnaosadest.“

Kontserdid on kõigile tasuta ning kestavad 17.06.2015 kuni 12.08.2015.

KAVA

  • Kolmapäev, 17.06 kl 19 Hooaja avakontsert: Marek Sadam ja Tõnu Laikre
  • Kolmapäev, 24.06 kl 19 ansambel Parvepoisid
  • Kolmapäev, 01.07 kl 19 SARI „KIRJANIK JA DŽÄSS“ Vestlevad Contra ja Jüri Aarma. Muusikat teevad Kristjan-Robert Rebane akordion, Robert Nõmmann kontrabass, Ramuel Tafenau löökpillid
  • Kolmapäev, 08.07 kl 19 ansambel Regatt
  • Kolmapäev, 15.07 kl 19 kontsert „Olav Ehala laulud” Hanna- Liina Võsa, Lembit Saarsalu, Olav Ehala
  • Kolmapäev, 22.07 kl 19 ansambel Justament
  • Kolmapäev, 29.07 kl 19 SALONG/ Viin 1845
  • Kolmapäev, 05.08 kl 19 SARI „KIRJANIK JA DŽÄSS“  ANDRUS KIVIRÄHK. Vestlevad Andrus Kivirähk ja Jüri Aarma. Muusikat teevad Jaanus Nõgisto ja Tõnu Timm (kitarrid, laul)
  • Kolmapäev, 12.08 kl 19 ansambel Lustgast & Uno Kaupmees

Korraldaja: Kristiine Linnaosa Valitsus. Korraldaja jätab endale õiguse teha programmis muudatusi.

Head Uudised GoodNews