1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Taukar Maarjaks ja Võigemast Lady Gagaks!
Taukar Maarjaks ja Võigemast Lady Gagaks!

Taukar Maarjaks ja Võigemast Lady Gagaks!

Foto: TV3

Möödunud nädalal üllatas Evelin Võigemast TV3 suures paroodia- ja muusikasaates „Su nägu kõlab tuttavalt“ Heli Läätse tämbri perfektse jäljendamisega, sel pühapäeval demonstreerib näitlejanna  Lady Gagana ka oma tantsijavõimeid. Tanel Padar jäljendab Alice Cooperit, Getter Jaani Elton Johni, Karl-Erik Taukarist saab loosi tahtel aga Maarja-Liis Ilus.

Taukar otsustas lavale tuua veel lapseohtu Maarja-Liisi ning seda ajast, kui neiu 90-aastatel laulis kekseldes hitiks loo „Kohtumine“.  „Minu varajane lapsepõlv möödus suuresti Maarja-Liisi teismeea laulude saatel, tänaseks on need mõnusalt camp,“ kommenteeris Taukar ja lisas, et lauljatari toonase noorusliku silmasädeme jäljendamine on piisavalt väljakutsuv ülesanne. Seda, kui maarjaliisilikult Taukari silm särab ja jalg keksib, näeb juba pühapäeva õhtul.

Sel nädalal astuvad osalejad rahva ette järgmiste staaridena:

Tanja Mihhailova – Madonna
Henrik Normann – Jaan Tätte
Tanel Padar  – Alice Cooper
Peeter Oja –  Siiri Sisask
Getter Jaani  –  Elton John
Karl-Erik Taukar –  Maarja-Liis Ilus
Hanna-Liina Võsa –  Bob Marley
Evelin Võigemast –  Lady Gaga

Foto: TV3

Esitusi hindab neljaliikmeline žürii, kuhu kuuluvad Eda-Ines Etti,  Elina Pähklimägi, Andrus Vaarik ja Olav Osolin. Saate võitja saab auhinnaks 1000 eurot, mille ta annetab enda poolt valitud heategevuseks. Kogu sarja võitja selgub mais ning siis on heategevuseks annetatav võidusumma juba 10 000 eurot.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ põhineb uuel teleformaadil Your Face Sounds Familiar, mis jõudis vaatajateni eelmisel aastal Hispaanias ning on nüüdseks vallutanud ekraanid paljudes Euroopa ja Aasia riikides ning jõuab esmakordselt selle aasta suvel vaatajateni ka USAs.

Mart Sanderi juhtimisel algab „Su nägu kõlab tuttavalt“ kolmas show TV3s pühapäeval kell 20.00.

Vaata ka videot:

https://play.tv3.ee/play/304309/?autostart=true

Head Uudised GoodNews