1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TELESÜGIS I „Su nägu kõlab tuttavalt“ avalikustas uue hooaja esimese osaleja!
TELESÜGIS I „Su nägu kõlab tuttavalt“ avalikustas uue hooaja esimese osaleja!

TELESÜGIS I „Su nägu kõlab tuttavalt“ avalikustas uue hooaja esimese osaleja!

TV3 avalikustas täna telesügise suurima show „Su nägu kõlab tuttavalt“ esimese osaleja – uuel hooajal asub rahvast värvikate paroodianumbritega üllatama kõigile tuntud muusik, kirjanik, koolitaja ja meediastaar Mihkel Raud. Raud ootab kaasosaliste põnevaid etteasteid ja möönab, et paroodia on keeruline ja ohtuderikas värk.

Raud on saatesse varemgi oma ametliku panuse andnud, sest 2014. aastal sai teda näha külaliskohtunikuna, kelle rolliga kaasnes paroodiaetteaste „Jamaika hällilaul“. „Oli väga vahva – püüdsin kehastuda Kalmer Tennosaareks ja kõige keerulisem oli ehk asjaolu, et pidin habeme selleks puhuks maha ajama,“ meenutab ta. „Näosaade on üks selliseid projekte, mille osas ma tõepoolest võtsin aega, et kaaluda, kas osalen. Aga lõpuks – üks vanainimene peab seal ju ka olema,“ rääkis ta täna Star FM hommikuprogrammile antud intervjuus.

Foto: TV3

Uuele hooajale mõeldes ootab Mihkel Raud eelkõige kaasosalejate põnevaid etteasteid ja võimalust kohtunikega mitte nõustuda, kui nad tema numbreid kritiseerides liiga hoogu peaksid minema. „Karta ei oska esiotsa eriti midagi nii kaua, kui mul õnnestub enam-vähem hea maitse piiril püsida – selle ületamist natuke pelgan küll, sest paroodia on keeruline ning ohtuderikas värk,“ märgib ta.

Karta ei oska esiotsa eriti midagi nii kaua, kui mul õnnestub enam-vähem hea maitse piiril püsida – selle ületamist natuke pelgan küll, sest paroodia on keeruline ning ohtuderikas värk.

Raud tunnistab, et pole olnud just kõige innukam televaataja, ent „Su nägu kõlab tuttavalt“ eelmistele hooaegadele mõeldes üht-teist siiski meenub – näiteks paroodia Ott Leplandist Liis Lemsalu esituses.

Foto: TV3

Lisaks Mihkel Rauale näeb „Su nägu kõlab tuttavalt“ uuel hooajal saates veel seitset osalejat, kes peagi avalikustatakse. Samuti tasub elevusega oodata kohtunike ja saatejuhi välja kuulutamist. TV3 Grupp Eesti tegevjuhi Signe Suure kinnitusel on näosaate comeback tulvil ohtralt üllatusi, meeleolukaid etteasteid ja heategevust ning toob rõõmu kogu perele.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ uus hooaeg jõuab TV3 vaatajateni juba eeloleval telesügisel.

Head Uudised GoodNews