1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Toivo Asmer, Männiste Perebänd, Merle Lilje, Peeter Kaljuste ja Taniel Vares esinevad täna Võrus
Toivo Asmer, Männiste Perebänd, Merle Lilje, Peeter Kaljuste ja Taniel Vares esinevad täna Võrus

Toivo Asmer, Männiste Perebänd, Merle Lilje, Peeter Kaljuste ja Taniel Vares esinevad täna Võrus

Augustis liigub mööda Eestimaad suvetuur “Soovikontsert”, mis tänaseks, 3. augustiks, on jõudnud Võrru, Kandle aeda, kus kell 20 algaval kontsert-tantsuõhtul astuvad ühiselt üles Männiste Perebänd, Toivo Asmer, Merle Lilje, Peeter Kaljuste ja Taniel Vares.

Muusik Taniel Vares on lubanud lavale astuda oma tavapäraste lugudega, mida tema austajad juba tunnevad ja tema repertuaaris on kindlasti “Kui homme meid ei leia siit” ja “Kuula vaid”.

Merle Lilje sõnul ja Toivo Asmeri ühisesinemistel oodatakse ja palutakse kõige sagedamini laulda nende lugu “Soov”. “Kui me oleme kolmekesi koos Peeter Kaljustega, on ka meie trio nimeks Soov,” räägib Merle Lilje. Populaarne on ka “Saatus”, lauljannale endale aga on lemmikuks “Sa tee, mis teed”. Toivo Asmer lisab, et Merle Lilje ja Peeter Kaljustega esinetakse kogu aeg koos ja nii ka tänavu. Kuna neile kõigile meeldib Männiste Perebändi kooslus ja ka laulud lähevad stiililiselt ühte, samuti ollakse head koostööd teinud Taniel Varesega, siis tekkiski just selline sobiv suvetuuri seltskond.

Edasi esinetakse 4. augustil Elva lauluväljakul, 5. augustil Pärnus Kentuki kõrtsis, 6. augustil Põltsamaa lossihoovis, 13. augustil Harjumaal Vanamõisa Vabaõhukeskuses ning 17. augustil Viljandi lauluväljakul. Iga kontserdi raames saab publik kuulda nii vanu kui uusi lugusi.

Pileteid saab Piletilevist ja kohapealt.

Head Uudised GoodNews