1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Toomas Anni esineb homme Männi pargis
Toomas Anni esineb homme Männi pargis

Toomas Anni esineb homme Männi pargis

Mustamäel tänavu esmakordselt käivitatud suvekontsertide sari on liikunud viimasesse suvekuusse. 9. augusti õhtul kell 18 annab Mustamäe esinduspargi laval kontserdi rahvalemmik Toomas Anni.

Sarja laulis 7. juunil lahti Reet Linna koos Are Jaamaga, 15. juunil toimunud suvealguspeol esines Ivo Linna, enne jaani olid laval Karl Madis ja Margus Martmaa. Juulis astusid üles ansambel Parvepoisid ja Sulo.

Homme, 9. augusti õhtul astub lavale rahvalemmik Toomas Anni ning suvekontsertide sarja lõpetavad 23. augustil Mait ja Mikko Maltis. Kontserdid algavad õhtul kell 18 ja on kõigile tasuta.

„Mustamäe muusikasuvi on üle ootuste kenasti korda läinud,“ tunnistab linnaosa vanem Lauri Laats, „rahvast on alati olnud rohkesti ja tantsuplats tantsijaid täis, nii et kindlasti plaanime Männi pargi suvekontsertide sarjale pikka iga. Lisaks Männi pargi suvekontsertidele on ju ka Mustamäe turul toimunud iga kuu kaks kontserti, 10. augustil näiteks esineb seal kell 14 huvitava nimega ansambel Elumees ja 24. augustil meie mitmekülgne artist Kristjan Kasearu. Nii et muusikat on Mustamäel tänavu olnud palju ka sarjaväliselt ning tuleb veelgi: 18. augustil tähistame Mustamäel EV taasiseseisvumispäeva kontsertetendusega „Vabaduse hääl“, kus esinevad ansambel Noorkuu, Sissi ja live-elektroonikatäht Andrei Zevakin, 26. augustil vallutab Männi pargi jalgpalli- ja rokkfestival, 1. septembril toimuval koolialguspeol esinevad Elina Born, Jüri Pootsmann ja La Phoenix – muusikat on igale maitsele. Kontserdid on tasuta ja kõik huvilised oodatud!“

Head Uudised GoodNews