1. Avaleht
  2. Melu
  3. TREILER I Telekanal Inspira hakkab näitama uut seiklussaadet „Rabaradapidi“
TREILER I Telekanal Inspira hakkab näitama uut seiklussaadet „Rabaradapidi“

TREILER I Telekanal Inspira hakkab näitama uut seiklussaadet „Rabaradapidi“

Laupäeval, 31. oktoobril esilinastub Telia Inspira telekanalis uus kodumaine seiklussaade „Rabaradapidi“, mis toob televaatajani enam kui 800 kilomeetrise jalgsimatka läbi kauni Eestimaa looduse.

„Rabaradapidi“ on Inspira kanalile loodud põnev seiklussaade sellest, kuidas üks tütarlaps loobub keset viiruspandeemiat kontoritööst, et läbida koos oma kahe neljajalgse sõbraga Eesti pikim, 820-kilomeetrine matkarada Perakülast Ähijärveni.

Saate käigus saab kaasa elada peategelaste rõõmudele ja katsumustele ning lisaks jagavad mitmed saatekülalised kuhjaga kasulikke näpunäiteid ja soovitusi, mis puudutavat ellujäämist, toiduvalmistamist ja muid olulisi matkatarkusi.

Saatekülalistena pakuvad peategelastele seltsi näiteks laulja ja näitleja Kristel Aaslaid, laulja Teele Viira, psühholoog ja perenõustaja Daniel Soomer, seikleja ja ellujäämisinstruktor Kristjan Prii ning koerakoolitaja Kati Ernits.

Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik ütles, et värske seiklussaade on Inspira kanali omatoodang, mis toob televaatajani 10 episoodi ning mille käigus viibis peategelane kokku üle 50 päeva Eestimaa looduses.

„Lisaks loodame värske matkasarjaga inspireerida televaatajat uudistama ka veidi kaugemale tavapärastest rabaradadest ning kutsuda üles avastama kas üksi või koos lähedastega kodumaa matkaradade saladusi,“ lisas Kiik.

„Rabaradapidi“ esimest osa näeb Inspira telekanalis 31. oktoobril algusega kell 19:00.

Inspira kanal (nagu ka kogu ülejäänud Telia TV sisu) on jälgitav nii teleris, veebis kui Telia TV äpis ning seda nii Eesti kui terves Euroopa Liidus.

Kogu Inspira programm on kõigile kasutajatele tasuta järelvaadatav, mis tähendab, et kõiki Inspira saateid, spordivõistlusi, filme ja seriaale saab 14 päeva jooksul järelvaadata, hoolimata sellest, kas kliendil on tellitud Salvestamise teenus või mitte.

Inspira jõuab Telia TV vahendusel enam kui 200 000 Eesti koduni ehk rohkem kui 400 000 inimeseni.

Vaata treilerit!

Head Uudised GoodNews