1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Tudengite loodud uudistesaate esimene hooaeg kogus tuhandeid vaatajaid
Tudengite loodud uudistesaate esimene hooaeg kogus tuhandeid vaatajaid

Tudengite loodud uudistesaate esimene hooaeg kogus tuhandeid vaatajaid

1499043_10202047332238496_424895904_oNovembris Tallinna Ülikooli tudengite loodud veebipõhise kanali tudeng.tv seitse uudistesaadet on jõudnud enam kui 70 000 vaatajani.

Tudeng.tv on kajastanud teemasid nii TLÜ-st kui ka haridusvaldkonnast üldiselt. „Esimesed saated võeti publiku poolt vastu paremini kui me loota julgesime“ ütles tudeng.tv uudistesaate produtsent Oliver Hainsalu. Järgneval hooajal teeb tudeng.tv meeskond enam koostööd ülikoolidega üle kogu Eesti.

Uuel hooajal alustab lisaks uudistesaatele kanalis ka värske ja noortekeskne sõltumatu arutlussaade. „See on platvorm, kus kohtuvad noored ja otsustajad, keskendutakse noori puudutavate ühiskondlike teemade kriitilisele käsitlusele ning selgitatakse välja senine noortepoliitika tulemuslikkus,“ räägib saate idee autor Marian Võsumets. Ta usub, et uus saade annab noortega seotud teemadest ühiskonnale põhjalikuma ülevaate ja ärgitab arutelule.

Tudeng.tv/uudised lõpetab tegusa aasta jõuluteemalise uudistesaatega, kust ei puudu lapsed, edukad tudengid ega jõuluvana. Saadet saab vaadata siit: www.tudeng.tv/uudised

Head Uudised GoodNews