1. Avaleht
  2. Melu
  3. Tunned, et kuulud lavale? Eesti Laul, Su Nägu Kõlab Tuttavalt, Eesti Muusikaauhinnad jpm – see casting on sulle!
Tunned, et kuulud lavale? Eesti Laul, Su Nägu Kõlab Tuttavalt, Eesti Muusikaauhinnad jpm – see casting on sulle!

Tunned, et kuulud lavale? Eesti Laul, Su Nägu Kõlab Tuttavalt, Eesti Muusikaauhinnad jpm – see casting on sulle!

Free Flow Studio lavastaja ja kunstiline juht Alice Aleksandridi nimi ei ole vast võõras ühelegi tantsijale ega kodumaisele artistile. Teinud lavastusi ja aidanud kaasa pea kõikides suuremates telesaadetes, on Alice ja Free Flow Fusion Production tiim suure tõenäosusega pakkunud elamusi kontsertsaalis või teleri vahendusel ka sinule. Nüüd on Production tiim kuulutanud välja ka avaliku castingu, millest saab osa võtta juba täna. Alanud 15. juubelihooaeg tuleb senisest veelgi tegusam ja just seepärast otsitakse ka lisaliikmeid.

Eesti Laul, Eesti Muusikaauhinnad, Su Nägu Kõlab Tuttavalt, Uus Laul, Eesti Otsib Superstaari, Eesti Teatri- ja Teleauhinnad, R2 Aastahitt jpt – Free Flow Production tiim tähendab esinemist erinevate telekanalite lavashowdes, otseülekannetes ja erasündmustel.

Kui soovid grupiga liituda, siis pane end proovile:

  • Saada endast vabalt valitud tantsu stiilis video aadressile casting@freeflowstudio.eu
  •  Teise vooru saanud tantsijaid oodatakse laupäeval, 30. septembril 13.00-19.00 Free Flow. Studiosse.

Žüriisse kuuluvad tuntud ja armastatud kultuuritegelased, teiste seas teleprodutsent Riin Vann (Eesti Laul), lavastaja ja koreograaf Villiko Kruuse (“Su nägu kõlab tuttavalt”, “Eesti otsib Superstaari”, “Uus Laul”, “Maskis laulja” jt) ja Free Flow Studio lavastaja ja kunstiline juht Alice Aleksandridi, kes on muuhulgas koreograafiat teinud saadetele nagu “Tantsud tähtedega: Tähed jääl”, “Uus Laul”, “Su nägu kõlab tuttavalt”, “Nädalalõpp kanal 2ga”, “Eesti Muusikaauhinnad”, “Eesti Filmi- ja Teleauhinnad”, “R2 Aastahitt” jt.

Žüriitoolis on koha sisse võtnud ka produtsent ja suursündmuste projektijuht Anneli Savitski (Eesti Muusikaauhinnad, NOEP kontsert-live, EFTA jpm),
hetkel Taanis esinev tantsija ja koreograaf Diana Aizatullina, cum laude tantsu ja lavastuse magistrikraadiga tantsija Alicia Cano, lauljatar Laura Põldvere ja hulgaliselt rahvusvaheliselt auhinnatud tantsija ja koreograaf Natalja Šabartšina (Mamacita).

Lisaks hindavad osalejaid Free Flow Studio koreograafid, kes osalejad teises voorus ka ise proovile panevad: Mehis Saaber, Agnes Ihoma ja Eghert-Sören Nõmm.

  • Võta ühendust: casting@freeflowstudio.eu
Head Uudised GoodNews