1. Avaleht
  2. Televisioon
  3. TV3 aastavahetus tõstab tuju muusikaüllatustega, müstikutega ja juubeli-“Edekabeliga“
TV3 aastavahetus tõstab tuju muusikaüllatustega, müstikutega ja juubeli-“Edekabeliga“

TV3 aastavahetus tõstab tuju muusikaüllatustega, müstikutega ja juubeli-“Edekabeliga“

Lusti TV3 aastavahetusse toovad ka superstaaride ja kahe kange säravamad hetked, aga vana aasta viimase päeva show algab siiski spetsiaalselt selleks õhtuks loodud laulusaatega „Kethi ja Mareki seitse meloodiat“.

Kethi Uibomäe ja Marek Lindmaa peosäras stuudio täidavad muusikaga staarid, kelle etteasted teevad tuju heaks nii suurtel kui ka väikestel. Seitsme üllatusnumbri seas rabab näiteks ka legendaarse Maie Parriku ja telestaar Taavi Libe duo, lavale astub Maribel Vääna, kohal on Eesti tuntuim emme, särtsu lisab Star FM-i hommikukolmik ning hoogsa erietteastega vallutavad südamed ka saatejuhid Kethi ja Marek.

Seejärel naelutavad end vaatama-kuulama müstikud, nõiad, selgeltnägijad ja muud salapärased teadjamehed-naised, kes traditsioonilises aastalõpu-erisaates „Mida toob aasta 2022?“ valgustavad, millal lõppeb neetud koroonapandeemia, mis saab energiahindadest, kas ja millal tasub töökohta vahetada, kellel veab armastuses jms. Uue aasta põletavatele küsimustele vastavad Ants Rootslane, Kirsti Timmer ja Merily Timmer, Antonina Kersna, Anu Pahka, Siret ja Janno Seeder, Timo Reinpal jt. Müstikuid intervjueerib saatejuht ja toimetaja Anna-Maria Makko.

Taavi Libe võtab aasta kokku omal nn märgatud-Eestis-moel, sest läheb vahva kingikotiga külla kõige värvikamatele kangelastele, kes läbi „Märgatud Eestis“ saadete rahva südamed on võitnud. Lisaks meeleolukatele kohtumistele võtab erisaates „Märgatud Eestis püha õhtusöömaaeg“ tuurid üles ka vinge peobänd nimega Kurjad Plaanid.

Aasta oodatuim telesaade „Edekabel 20“ on tõeliselt väärikas sündmus, sest aastavahetuse lemmik-huumorishow jõuab Henrik Normanni osalusel vaatajateni juba 20. korda. Kuigi Lennart Meri ütles, et Eestile on kombeks üks president korraga, vallutab Normann juubeli-“Edekabeli” lausa kahe presidendina. Külla tuleb hulgaliselt möödunud aastal tähelepanu äratanud telenägusid, seltskonnatähti ja poliitikuid. Muu lõbusa seas näeb ka Mailis Repsi kohvimasinaga toimetamas ja Kaja Kallast poissmeestepeol.

Head Uudised GoodNews