1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TV3 I Ränga elusaatusega Viktor ootab kohtumist 35 aastat kadunud tütrega
TV3 I Ränga elusaatusega Viktor ootab kohtumist 35 aastat kadunud tütrega

TV3 I Ränga elusaatusega Viktor ootab kohtumist 35 aastat kadunud tütrega

Tänases „Sotid selgeks“ saates rullub lahti hingekriipiv lugu Viktorist, kelle saatus on olnud pehmelt öeldes ränk. Praegugi on mees sattunud viletsasse seisu, kus teda hoiab elus unistus kohtumisest tütrega, keda ta pole näinud üle 30 aasta.

Viktor oli 2-aastane, kui ema ta haiglatrepile maha jättis. See oli alles esimene hoop paljudest, mida mees elu jooksul talunud on. Viimati jäi Viktor ilma kodust ning oli sunnitud kolima mahajäetud ja lagunenud kolhoosikeskuse abihoonesse, kus elutingimused on pehmelt öeldes hirmuäratavad. Kõige enam tahab ta kohtuda tütrega, kellest pole midagi kuulda olnud pea 35 aastat. Viimati nägi Viktor teda siis, kui laps oli 6-aastane.

„Sotid selgeks“ saatejuht Marek Lindmaa tunnistab, et tänane lugu on puudutanud teda kõikidest eelnevatest kõige rohkem ning see võiks panna inimesi väärtustama ja hindama seda, mis neil elus head on.

„Viktori lugu tänasel koroonaajastul, kus igaüks kuulutab oma tõde ja õigust ning „teab”, kuidas asjad tegelikult käima peaks, mõjub selle kõige keskel kainestavalt, pannes mõtlema hoopis teiste asjade peale. Mina tahtsin pärast Viktori loo kuulmist kiiresti koju jõuda, et lihtsalt oma pisitütart hoida, kallistada ja mitte kunagi lahti lasta,“ räägib Lindmaa.

„Sotid selgeks“ on TV3-s täna kell 20.

Head Uudised GoodNews