1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TV3 kevad toob huumorit, seiklust ja muusikat!
TV3 kevad toob huumorit, seiklust ja muusikat!

TV3 kevad toob huumorit, seiklust ja muusikat!

Head aega pime talv ja tere tulemast kevad! Koos säravate päikesekiirtega toob TV3 ekraanile palju huumorit, seiklust ja muusikat. Teet Margna ja Kristjan Jõekalda ootavad reisisõpru telerite ette kaasa elama põnevatele Kesk-Aasia seiklustele. Stardib uhiuus vägev muusikalahing „Eesti muusika karikas“, kus hoiavad artistidel kätt pulsil saatejuhid Brigitte Susanne Hunt ja Mihkel Raud. Jätkuvad televaatajate lemmikud sarjad, nende hulgas alustab juba 11. hooajaga legendaarne „Padjaklubi“ ning 21. hooajaga parim krimisari „Kättemaksukontor“. Juba 6. hooajaga naaseb ekraanile huumoripärl „Papad mammad“, milles alustab papa Volli oma influenceri karjääri. Märt Avandi ja Ott Sepp ootavad staaridele ja nende väikestele järeltulijatele kaasa elama „Suure tähe väike täht“ 3. hooajal. Juba aprillis alustavad kaks väga pingelist võistlust, üheks on Marii Karelli nõudliku pilgu all proovilepanek saates „Ajujaht“ ja teiseks Alari Kivisaare ja Keili Sükijaineni tiksuvate kellade saatel väljakutsuv „Naabrist parem“ 7. hooaeg.

Uus saade! „Kaks kanget Sovetistanis“ stardib 7. märtsil!  

Eksootiline rännak täis nii karme väljakutseid kui elamusi, mis võtavad hingetuks. Legendaarse teleduo Teet Margna ja Kristjan Jõekalda uus reisiseiklus, mis viib seekord Kesk-Aasia riikidesse – Kasahstani, Kõrgõstani, Tadžikistani ja Usbekistani – mis kunagisel nõuka-ajal olid sunnitult ENSV saatusekaaslased. Kaugetel mägistel maadel rännates selgub, mis elu seal täna elatakse ja kuidas toime tullakse. Palju eksootilist loodust, ekstreemne automatk Pamiiri maanteel, ohtlik lend läbi kanjonite, ratsutamine nii hobuse, eesli kui jaki seljas – kõik see võtab hingetuks! Menüüs on seekord nii hobuseliha kui ka märapiim ja loomulikult lammas – silmast sõrgadeni!

„Kättemaksukontor“ uus hooaeg stardib 7. märtsil!

Eesti legendaarseima krimisarja uus hooaeg viib meid tõelisele karusellisõidule! Kavalad petuskeemid ja meisterkriminaalid, kes leiavad viimaks ometi endale väärilise vastase. Tiit Marveli partneriks saab Sander Pronks, keda mängib andekas näitleja Kristjan Lüüs. Loomulikult ei puudu lahutamatu detektiivide kolmik – Marion, Freya ja Luna. Uued, eriti kriminaalsed ja põnevad lood juba varsti teie ees!

Uus saade! „Eesti muusika karikas“ stardib 10. märtsil!

TV3 eetris stardib uus vägev muusikalahing, milles kaksteist Eesti muusika suurimat artisti võistlevad Eesti muusika karika nimel! Saatejuhtideks on muusik ning terav telesaatejuht Mihkel Raud ning särav raadiohääl Brigitte Susanne Hunt! Saatesse on valitud võimalikult eriilmelised, kuid oma žanris väga populaarsed esinejad. Lisaks tavapärasele popile on esindatud räpp, rokk, punk, tantsu- ja elektrooniline muusika. Võistlustulle astuvad The Swingers, Daniel Levi, räpp-kollektiiv Põhja-Tallinn, Ivo Linna ja ansambel Supernova, Liis Lemsalu, Shanon, Öed, Kadri Voorand, Laura Põldvere, Karl-Erik Taukar, Uudo Sepp ning punk-alternatiivrokki esitav Metro Luminal. Igas saates läheb vastamisi kaks eripalgelist artisti, kes peavad maha mitmetunnise muusikalahingu. Lahingu võitja selgitavad televaatajad telefonihääletuse teel ja nii kuni turniirisüsteemis võistluse lõpuni välja. Igas saates on kolm kohtunikku, kes etteasteid muhedalt kommenteerivad. Kohtunikurollis on end varemgi samas ametis tõestanud laulja Eda-Ines Etti, humoorikate kommetaaridega näosaadetki vürtsitanud Mart Juur ning alati ka üks külaliskohtunik. Eesti muusika karika võitja selgub finaalsaates, mis on TV3 eetris 19. mail.

 

„Padjaklubi“ uus hooaeg alustab 12. märtsil!

Mehenäljas Kristina, treileripargi-Miša, Maria, kelle elu on täielikult karidele jooksnud ja pirtsakas rasedusehunnik Laura. Üksinda oleks nad kõik hukas, ent kas üheskoos suudavad tüdrukud hakkama saada hormoonidega, mis sel kevadel möllama hakkavad? Miša elab ja töötab treileripargis ning on taasleidnud oma „õige mina“ – naisteasjad teda väga ei huvita, palju ägedamad tunduvad õlu ja telekas. Rahu ei ole aga kauaks, sest tasuta elamispinna lootuses trügib Miša juurde elama Kristina, kes jahib parasjagu aadlikust dirigenti ja otsib paaniliselt ka enda aadlikujuuri. Kahe nii erineva maailmavaate põrkumine saab lõppeda ainult täieliku krahhiga, mis vaatajatele palju nalja pakub. Laura on viimase vindi peal rase koos kõige selle juurde kuuluvaga, st ta on pirtsakas ja tujukas. Maria mässib end taaskord ebamäärasesse suhtesse.

„Suure tähe väike täht“ uus hooaeg alustab 15. märtsil!  

Vaatajate südamed võitnud telemängu uus, lõbus ja südamlik hooaeg. Armastatud näitlejate Märt Avandi ja Ott Sepp juhtimisel mängivad Eesti staarid lustlikku mängu oma väikeste lastega. Lapsesuu ei valeta ja staaride kodune elu laotatakse ausalt ja armutult televaatajate ette laiali. Saade on täis naljakaid ja põnevaid paljastusi staaride eraelust. Õigesti vastates koguvad staarid raha, mille nad annetavad abivajajatele. Saates näeme Liis Lemsalut, Getter Jaanit ja Uudo Seppa oma vanematega. Lisaks on tulemas Kristina Šmigun, Erki Nool, Rivo Vesik, Taavi Tõnisson ja Anti Kobin, Urmas Paet jt.

„Papad mammad“ uus hooaeg stardib 10. märtsil!

Papad mammad peavad nüüd veelgi kõrgematel tuuridel tegutsema hakkama, sest lapselaps Lenna on muutumas tõeliseks tiinekaks ja see toob vanavanematele täiesti uusi väljakutseid. Samuti on ägenenud konkurents vanavanemate endi vahel, sest nii Jüri (honoraridega üle külvatud) kirjanikustaatus kui Volli üha suurenev interneti-influenceristaatus ei lase sõjakirvel end matta – kumb on ikkagi ägedam ja lahedam papa? Kõige tipuks kütab aga kirgi kahe mamma üheaegne juubelipidustus. Mõlemad mammad tahavad korraldada sajandi juubelit ja olla samas teisest säravam ja nooruslikum. Mitskin peab aga õppima uut rolli – olema igati kõlbulik ja euronormidele vastav papa. Möll tõmmatakse kiiresti käima ja hooaeg kulmineerub mammade pöörase juubeliga.

 

Uus saade! „Ajujaht“ stardib aprillis!  

Algab uus pingeline võistlus Eesti parima äriidee 2019 nimel. Mis on järgmine Taxify või Click&Grow, selgub juba sel kevadel TV3 eetris, kui 100 parimat Ajujahi konkursi osalejat alustavad võistlust 75 000 eurose auhinnafondi nimel. Kolmesajast esitatud äriideeest pääses pitchingule sada, kellest valitakse esimeses saates välja 30 ja seejärel juba 10 osalejat. Sel aastal hakkavad kõik meeskonnad pidama videopäevikut ja kümne parima hulka jõudnud meeskonnad saavad endale žüriiliikmest mentori, kelle osalusel äriideed maailmavallutuseks ette valmistama hakatakse. Nii karmi äriideede konkurssi ei ole Eesti telemaastikul veel olnud. Saatejuht Marii Karelli nõudliku pilgu all pannakse osaliste ideed, areng ja tulemus proovile tõsisemalt kui eales varem ja igas saates tuleb mõnel võistlejal mängust jäädavalt lahkuda. Otse-eetrisse jõudvas finaalis võistlevad kolm parima äriidee esitajat 30 000 eurose peaauhinna nimel. Ajujahi konkursi korraldab Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS).

„Naabrist parem“ uus hooaeg alustab aprillis!  

Naabrist parem alustab uut hooaega saateajaloo suurima auhinnaga, mille väärtus on ligikaudu 50 000 eurot. Võitmiseks peavad naabritel olema lennukad ja ägedad ideed, töökad käed ning esmakordselt ka palju majanduslikku nutikust, sest kõik osalejad saavad seekord võrdse eelarve, mida nad peavad jälgima, sest karm counter jälgib pidevalt nende kulutusi. Tänavu saab naabrite võistlustandriks Veskimöldre arenduse ridaelamuboks, mis võistlejatel tuleb remontida, kujundada ja sisustada. Kõik boksid on neljatoalised, mis teeb võistluse eelmistest hooaegadest võrdsemaks, töö raskemaks ja aeganõudvamaks, kuid auhinna ihaldusväärsemaks kui eales varem.  Saatejuhid on Alari Kivisaar ja Keili Sükijainen.

Head Uudised GoodNews