1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TV3 korraldab suure näosaate parodeerimisvõistluse
TV3 korraldab suure näosaate parodeerimisvõistluse

TV3 korraldab suure näosaate parodeerimisvõistluse

su-nagu-kolab-tuttavaltOled Eestimaa suurim näosaate fänn? Samal ajal on ka Sinus peidus anne – suurepärane tantsu- ja lauluoskus või hoopiski ümberkehastumisvõime? Sooviksid oma andekust jagada kõigi teistega ning isegi särada aupaistes? See on Sinu võimalus!

TV3 korraldab suure näosaate parodeerimisvõistluse! See on Sulle, kes Sa oled suurepärane Shakira jäljendaja! Ja ka Sulle, kes Sa laulad paremini kui Raivo E. Tamm! Ja Sullegi, kellel on anne, millega üllataksid isegi Andrus Vaarikut!

Suures näosaate parodeerimisvõistluses osalemiseks pane kokku kuni 6-liikmeline võistkond, valmista 30-120 sekundiline HD formaadis video oma suurepärasest etteastest ning saada see e-postiga aadressile: filmikonkurss@tv3.ee.

Võitjat ootab ees lisaks au ja kuulsusele, piletid eksklusiivsele „Su nägu kõlab tuttavalt“ finaalsaatesse ning ülipopulaarse „Pie face“ mängu! TV3-e „Seitsmeste uudiste“ toimetuse seitse lemmikesitlust pääsevad aga professionaalsete tegijate käe alla just nagu päris näosaates ning jõuavad ka teleekraanile.

Rohkem infot SIIT!

naosaate_parodeerimisvoistlus_rgb-2

Head Uudised GoodNews