1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TV3 „Laste rõõm 2014“ võitjaks on „Vaikuseminutid“
TV3 „Laste rõõm 2014“ võitjaks on „Vaikuseminutid“

TV3 „Laste rõõm 2014“ võitjaks on „Vaikuseminutid“

TV3 „Laste rõõm 2014“ võitjaks on „Vaikuseminutid“Täna kuulutati välja TV3 ja Reach for Change´i korraldatud rahvusvahelise konkursi “Laste rõõm 2014” võitja. Ettevõtmiseks, mis Eestimaa laste elu paremaks muutma hakkab, on „Vaikuseminutid“.

„Vaikuseminutite“ projekti esitas konkursile Edvard Ljulko. Tema idee leidis suurima poolehoiu rahvahääletusel, võidu otsustas TV3 žürii ja hääletuse kogutulemus.

Edvard Ljulko sõnul aitavad „Vaikuseminutite“ tähelepanu- ja meelerahuharjutused lastel keskendumist, tähelepanelikkust ja lõdvestumist õppida, et nad saaksid olla tõepoolest enda ja teiste suhtes hoolivad. Ilma selleta on raske olla õnnelik ja ka edukas. „Praegu tegeleme harjutuste testimisega erinevates koolides ning juba õppeaasta teisel poolel toimuvad lühikoolitused, kus tutvustame harjutusi kõigile noori toetavatele täiskasvanutele, kes sooviksid neid kasutada. Otsime jätkuvalt kontakti kõigi inimestega, kes on tähelepanu- ja meelerahuharjutusi laste ning noortega teinud,“ märkis Ljulko.

Edvard Ljulko saab „Vaikuseminutite“ teostamiseks rahalise toe 10 000 eurot ja professionaalse nõustamise, talle kuulub avalikkuse positiivne tähelepanu ning loomulikult parim, mida soovida võiks – rõõm laste südameis!

Suvel TV3 ja Reach for Change´i poolt välja kuulutatud ning patroon Luisa Värgi eestvedamisel algatatud rahvusvahelise konkursi “Laste rõõm 2014” finaali jõudis neli sotsiaalset ettevõtjat, kelle ideed aitaksid reaalselt meie väikese riigi laste eludesse positiivseid muutusi tuua. Finalistid ja nende ideed olid: Mariana Mutso „Ronimisakadeemia“, Edvard Ljulko „Vaikuseminutid“, Teibi Torm „Tagasi kooli“, Mirko Miilits „Lapsed nutikaks“.

Head Uudised GoodNews