1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TV3 sarjast “Kättemaksukontor” valmib videomäng
TV3 sarjast “Kättemaksukontor” valmib videomäng

TV3 sarjast “Kättemaksukontor” valmib videomäng

Foto: TV3

Eesti populaarseim krimikomöödia „Kättemaksukontor“ on esimene kodumaine sari, mille põhjal luuakse videomäng.

„Kättemaksukontori“ ainestikku hakatakse kasutama 20.-22. septembrini Tallinnas toimuval videomängude hackathonil IGDA GameDev, kus osalevad meeskonnad saavad ühe ideena kasutada ka sarjapõhist materjali.

„Kindlasti rõõmustab väljavaade „Kättemaksukontori“ videomängu mängida kõiki sarja fänne. Loodame, et mäng tuleb põnev, eluline ja humoorikas ehk täpselt selline nagu telelugu ise,“ märkis TV3 tegevjuht Priit Leito.

“Kättemaksukontori” videomängu loovat meeskonda aitavad hackathonil TV3 digitaalse meedia eksperdid. Mängu välja töötanud meeskonda ootab partnerlus TV3ga selle turundamiseks ja võimalus muuta mängudeks ka teisi TV3 teleseriaale.

“Teistes riikides on teleseriaalide põhjal videomängude loomine tavapärane, Eestis seda seni tehtud ei ole. Kaasakiskuva mängu loomise üheks peamiseks eelduseks on põnev süžee ja meil on väga hea meel, et TV3 meeskond on usaldanud “Kättemaksukontorist” mängu tegemise võimaluse IGDA GameDevil osalevatele meeskondadele,“ selgitas üks ürituse korraldajatest, IGDA Estonia liige Kadri Ugand.

Tallinna Polütehnikumis toimuv IGDA GameDev algab 20. septembril kell 13 meeskondade loomisega ja lõppeb pühapäeval, 22. septembril mänguprototüüpide tutvustamisega. Huvilistel on võimalik üritusele registreeruda aadressil http://bit.ly/igdagamedev. Hackathonile on osalema oodatud disainerid, arendajad, mängudisainerid, turundajad ja projektijuhid.

Head Uudised GoodNews