1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. TV3 ÜLLATAB! TV3 avab Kärdlas kohviku
TV3 ÜLLATAB! TV3 avab Kärdlas kohviku

TV3 ÜLLATAB! TV3 avab Kärdlas kohviku

Jüri Pootsman
Jüri Pootsman

Tänavu esmakordselt osaleb Hiiumaa Kohvikutepäevadel TV3, avades laupäeval, 1. augustil, telekohviku Kärdla Jahisadamas.

TV3 Kohvik kostitab külastajaid teleprogrammist inspireeritud üllatustega, mis sobivad kohvi-koogi kõrvale imehästi! Eriliseks teeb asja teadmine, et hõrkude küpsetistega on rahvast tervitamas eetri- ja superstaarid, kes lahutavad samal ajal ka meelt.

Külastajaid ootavad põnevad mängud, viktoriinid, õnneloos ning mõnus muusika. „Me armastame Eestit“ saatest inspireeritud mängu kutsub nuputama Mart Mardisalu; TV3 ihaldatud fännimeenetega õnneloosi ootab osalema Annely Adermann; tuju tõstab Erkki Sarapuu, kes hoiab sel päeval silmad lahti „Võimalik vaid Hiiumaal“ teemal. TV3 Kohviku erikülaliseks on kuues superstaar Jüri Pootsmann, kelle eksklusiivne kontsert vallutab nii noorte kui ka vanemate kohvikuliste südamed. Samuti astub üles Superstaarisaate finalist Mikk Mäe. Kohal on ka Hiiumaale suvekodu loonud Sirje Eesmaa, sest tänu talle saab just TV3 Kohviku kaudu kohapealsest melust osa terve Eestimaa, kui otse sündmuspaigalt jõuavad eetrisse augustikuu esimese päeva „Suvised Seitsmesed“.

Kärdla jahisadama vallutav TV3 Kohvik ootab 1. augustil kõiki sõpru ja tuttavaid külla ning lubab ikka rohkem maitset, rohkem üllatusi ja rohkem elu!

TV3Kohvik_kava

Head Uudised GoodNews